Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valaki ittasan vezet...

Ha valaki ittasan vezet egyfolytában, azt hogyan?

Figyelt kérdés

tudnám úgy feljelenteni, hogy nekem nem lehet belőle bajom?

Van a szomszédban egy emberke aki szinte mindig több mint ittasan indul útnak.

(több doboz sör, plusz pár deci pálinka)

Szóltam már neki, hogy valakinek baja lesz, de rám ripakodott.

Félek tőle, hogy valahogy megbosszulja, de nem szeretném, ha valakinek baja lenne.

Mit tehetnék?

Az Euro Park környékéről van szó, tehát nem egy puszta közepi helyről.

2013. okt. 28. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked miért lenne belőle bajod? Mondod a rendőrségnek, hogy feltehetőleg ittas sofőrt találtál, ők majd kimennek a helyszínre járőrözni, és ha épp vezet, leállítják és kiderül, hogy tényleg ittas e. Nem fogják megmondani neki, hogy xy jelentette fel magát, max annyi, hogy panasz érkezett.
2013. okt. 28. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
5%
Igyál te is. Akkor majd nem foglalkozol vele.
2013. okt. 28. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is tedd azt, amit az első válaszoló javasolt! De előtte legyél benne biztos 100%-ig, hogy ivott a szomszédod, hogy biztosan tetten érjék a rendőrök!

(Bár én tuti kiszurkálnám a kocsija kerekeit valamelyik éjszaka, de lehet, hogy csak én vagyok ennyire b*nkó.)

2-es számú Humor Herold! Ha majd valamelyik családtagodat lapítja ki egy ilyen részeg, akkor biztos nem leszel ennyire vicces hangulatban!

2013. okt. 29. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, hánykor indul el otthonról, és akkorra állítsd oda a járőröket.
2013. okt. 31. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!