Elkaptak SMKP-al, ittasan kaptam csekket + 6 pontot mire számíthatok még jogsi?
Figyelt kérdés
Nem vették el a jogsimat, azt mondta a rendőr, h nem is fogják befizetem a csekket és kész, kétszemély bukó nélkül ittasan. Számíthatok rá h utóbb bekérik a jogsit?2013. ápr. 27. 17:43
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem veszik el a jogsidat, csak pontot kapsz, pedig ittas vezetésért nagyon megérdemelnéd, főleg hogy még ült is mögötted valaki.
18 pont felett, ha összegyűlik annyi pont, utánképzésre köteleznek, ha nem végzed el, akkor veszik el a jogsid.
Fizesd be a csekket. Csak egy jó tanács: legközelebb ne igyál, ha vezetsz utána, és a kismotor nem személyszállításra való.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, teljes mértékben megérdemelném.. Utólag sehogy nem vehetik el a jogsit? csak mert hallottam már ilyenekről..
2013. ápr. 27. 18:20
3/3 anonim válasza:
9 pont felett mehetsz utánképzésre, 18 felett eltiltanak a vezetéstől (azaz elveszik a jogsid).
Csekkel megúszod? Az olcsó dolog - nézd meg jobban a csekket, hogy mit írt rá. Valószínűleg megmarad a jogsid, pedig ezért 1 hónapnyi oktató jellegű jogsibevonás érdemes lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!