Korforgalom, en mar bent, no behajt elem, fek, megalok, a fekezesre elnez azert erre is, megaltam elotte. Varok mondom mennye, nem indul, indulok bemozdul, ha utana belemjon en vok a hibas?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 14:18
11/15 A kérdező kommentje:
Koszi en is igy gondoltam, bocs ha felreertheto volt, nem intettem, meg semmi ilyenek, szimpla karomkodas (zene is szolt kozbe nalam eselytelen h hallota volna)
Vartam kicsit nem indult, en indultam, mar elotte vagyok, akkor ugrott meg (lehet csak leugrott a kuplung rol), de hal isten elfertem epp.
2013. okt. 16. 17:02
12/15 anonim válasza:
Hát bocs, de a "Varok mondom mennye" (igen jó a helyesírásod ám) az én értelmezésemben az elsőbbségről való lemondást jelenti. Mindenesetre ha nem intettél vagy villantottál (utóbbit nem feltétlenül fogadják egyébként el elsőbbségről való egyértelmű lemondásként a hatóságok), akkor egyértelműen neki kell megvárnia, hogy elindulj. De nem árt vigyázni, mert ha történetesen az ő kocsijában ülnek többen és összebeszélnek, akkor mégiscsak te leszel kihozva felelősként, mondván: lemondtál az elsőbbségedről. Aztán bizonyítsd be...
13/15 A kérdező kommentje:
Elnezest, nagyok az ujjaim, az erintos telefonhoz, meg amugysem az erossegem sajnalom.
Amugy eletemben nem lattam olyant h valaki, a korforgalomban megall es int h gyere.
Ha elengedek valakit eleg egyertelmuen teszem, pl kamionosoknak szoktam segiteni, altalaban ok is rendesek, persze mindehol lehet kivetel.
Koszonom a valaszokat.
Udv.
2013. okt. 16. 19:40
14/15 anonim válasza:
Egy dolgot nem tudnak sokan, hogy a balesetben részt vett kocsiban ülök nem számítanak hiteles tanúnak. Mivel elfogultaknak tekinthetők ,még ha nem is állnak rokoni kapcsolatban a sofőrrel, a bíróság nem veszi figyelembe amit mondanak, se a rendőr. Ezt sajnos saját káromon tapasztaltam egy baleset során. Szóval kamera vagy külsős tanú kell.
15/15 anonim válasza:
kedves #2.!
attól hogy nincs ékezete még miért röfögne te bunkó g*ci??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!