Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Korforgalom, en mar bent, no...

Korforgalom, en mar bent, no behajt elem, fek, megalok, a fekezesre elnez azert erre is, megaltam elotte. Varok mondom mennye, nem indul, indulok bemozdul, ha utana belemjon en vok a hibas?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 14:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudni, mit értesz az alatt, hogy "behajt elém". Ez annyira múlik mindentől. :D Az biztos, hogy ha te már a körforgalomban voltál, neked van elsőbbséged, ő a hibás. De nem is értem, mit illemkedsz, mikor szabályok vannak. Ez nem olyan, hogy beengedem magam elé a sávba...
2013. okt. 16. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Használj ékezeteket és talán megértjük mit röfögsz
2013. okt. 16. 14:48
 3/15 szántóvető ***** válasza:

ha elengeded akkor ne indulj el mégis.

de ha oldalról ront neked akkor ő a hunyó.

2013. okt. 16. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Oldalról neked megy körforgóban ,mondhat akármit, de ő lesz a hibás.
2013. okt. 16. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

dombon fölfelé, piros lett a lámpa,

nő megáll,én is mögötte,

lámpa zöldre vált,nő bénázik,lefullad,

-hátragurul,neki az én autómnak,

-kiszállok ,mondom neki,mit művel szépségem ?

-erre ő : ne pattogjon ,maga jött nekem !

Kijött a rendőr,és még Ő is azt mondta,hogy ,igen úgy néz ki,mintha én mentem volna neki a nőci autójának ......

2013. okt. 16. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
utolsó: igen, ezért van majdnem minden orosz kocsiban kamera. Itt is ez lesz.
2013. okt. 16. 15:31
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem tudok ekezetet bocsi,

Nem illemkedtem hanem besatuztam, ugyanis a no ugy behajtott h el se nezett balra.

Fekhangra befekezett o is, ugy allt meg h epp elfernek elotte ha teljesen a kor forgalom belso reszere huzodok, na ekkor mondom menj ba,,,meg, de csak var (gondolom akkor tert vissza agyba ide, mert vmit nagyon nezett elotte jobbra) na meguntam azt behuztam ele, persze akkor o is megugrott elore, nem sokon mult, en nem fekeztem mar, kihuztam a forgobol a p....csbe otthagytam...

Na erre volt a kerdes h ha az oldalam elkapja ekkor, mi van?

2013. okt. 16. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: ha egyszer már lemondtál az elsőbbségedről, nem indulhatsz el mégis. Hasonlóképpen, ha a javadra lemond valaki az elsőbbségéről, nem passzolhatod vissza. Pontosan azért van ez így, hogy a túlzott udvariaskodásból ne legyen koccanás.
2013. okt. 16. 16:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Hat ezt nem vagom, se nem intettem, se nem villantottam h menjen, az h a kocsiba karomkodok h menj b.... Sztem belefer...

De h az elsobsegemrol hol mondtam le?

2013. okt. 16. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Tegyük fel belédhajt oldalról. Ő azt mondja te beengedted ,te azt mondod nem. Kijön a rendőr és felveszi a jegyzőkönyvet a kocsik helyzete alapján. Ott egyértelműen nem te leszel a hunyó. Utólag meg bizonyítsa be a nő a bíróságon,hogy te intettél vagy sem ,vagy ha igen ,akkor az nem egy szemtelen légy elhessintése volt e, vagy a fejedhezkapás ,hogy bazze de hülyeee...szóval a biztosító neked fog fizetni.
2013. okt. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!