Korforgalom, en mar bent, no behajt elem, fek, megalok, a fekezesre elnez azert erre is, megaltam elotte. Varok mondom mennye, nem indul, indulok bemozdul, ha utana belemjon en vok a hibas?
ha elengeded akkor ne indulj el mégis.
de ha oldalról ront neked akkor ő a hunyó.
dombon fölfelé, piros lett a lámpa,
nő megáll,én is mögötte,
lámpa zöldre vált,nő bénázik,lefullad,
-hátragurul,neki az én autómnak,
-kiszállok ,mondom neki,mit művel szépségem ?
-erre ő : ne pattogjon ,maga jött nekem !
Kijött a rendőr,és még Ő is azt mondta,hogy ,igen úgy néz ki,mintha én mentem volna neki a nőci autójának ......
Nem tudok ekezetet bocsi,
Nem illemkedtem hanem besatuztam, ugyanis a no ugy behajtott h el se nezett balra.
Fekhangra befekezett o is, ugy allt meg h epp elfernek elotte ha teljesen a kor forgalom belso reszere huzodok, na ekkor mondom menj ba,,,meg, de csak var (gondolom akkor tert vissza agyba ide, mert vmit nagyon nezett elotte jobbra) na meguntam azt behuztam ele, persze akkor o is megugrott elore, nem sokon mult, en nem fekeztem mar, kihuztam a forgobol a p....csbe otthagytam...
Na erre volt a kerdes h ha az oldalam elkapja ekkor, mi van?
Hat ezt nem vagom, se nem intettem, se nem villantottam h menjen, az h a kocsiba karomkodok h menj b.... Sztem belefer...
De h az elsobsegemrol hol mondtam le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!