Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit kell csinálni, ha bevágnak...

Mit kell csinálni, ha bevágnak elém pirosnál a vonal elé?

Figyelt kérdés

Budapestről van szó, reggeli csúcsforgalom. állok a pirosnál 3 sáv van, kettő mellettem egyenesen megy,m és még ott arrébb van a lámpa. Én a balra fordulós sávban, az sokkal hátrébb van. Várok a vonalnál a zöldre, egyszer csak bevág oldalról egy suzuki, és beáll elém félig. kikerült vagy 20-25 autót, ami mögöttem volt.

Ilyenkor mi van?

Kell valamit csinálnom? Rádudálni, vagy valami?

Az ilyenek ezt mindennap csinálják?

És ezt fogja csinálni élete végéig?

Te mit csinálnál ilyenkor?

2011. szept. 30. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod feleslegesen felhúzni magad, akkor szard le. Mert, ha rádudálsz még neki fog feljebb állni. Egyébként undorító szokás.
2011. szept. 30. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Tipikus pesti szokás, már elnézést a kivételektől. Undorítóan vezetnek, azt hiszik mindent szabad....

20N

2011. szept. 30. 13:09
 3/10 anonim válasza:
67%

1. kocsiból kiszállni

2. benzines kanna elő

3. kanna tartalmát a másik kocsira önteni

4. gyufa.

ennyi.

vagy le se szarod.

2011. szept. 30. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a vonalra állsz, hanem előrébb... pont oda, ahova esetleg eléd bevágna. Én is azt szoktam csinálni. Nem szabályos az sem, de mindig van rá nálam magyarázat. pl ..épp hogy nem csúsztam bele a kereszteződésbe lámpaváltáskor.. vagy hogy mögém mások is beférjenek a sorba.

Okos ember nem dühöng.. MEGELŐZ :D

2011. szept. 30. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Állj rá teljesen hátulról,hogy hátra már ne tudjon menni.Olyankor pedig csak reménykedni lehet,hogy balról jön egy kamion,busz,vagy egy rendőr,aki észreveszi.Ha jön valami nagytestű,nem fog elférni,busszal,kamionnal tolatni tilos,pláne kanyarban.(vagyis csak megfelelő fedezőszemély segítségével lehet)

Ilyenkor bizony kisbarátunk égni fog mint a gyufa,mert miatta áll a forgalom!Nem véletlenül van hátrébb a kanyarodósáv vonala!

2011. szept. 30. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne vegyél róla tudomást. Van, akinek ennyire sietős. Valószínűleg ő is tudja, hogy gáz, amit csinál, éppen ezért tuti nem örülne, ha külön "figyelmeztetnéd" rá. (A párom vezet "idegesebben", de ő is max rávillant)
2011. szept. 30. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én örülök hogy megelőz. Az ilyen idióta inkább előzzön meg, és kerüljön tőlem minél messzebb, minthogy mondjuk mögöttem jöve veszélyes sávváltásokkal előzgessen és még rá is kelljen figyelnem. Ha PSZH-val járnék akkor ilyenkor tuti megtolnám egy kicsit hátulról, de sajnos nem azzal járok, így ez az opció egyelőre még nem játszik...

Amúgy hidd el, előbb utóbb lesz olyan, hogy az ilyen b*f*kámat 2-3 sarok múlva látod majd az összetört autójában. Ideig óráig lehet kísérteni a sorsot, de előbb utóbb mindenki elnyeri "méltó jutalmát".

2011. szept. 30. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:

13:09-es vagyok.

Tegnap az örsön majdnem kivitték alólam a kerekeket hátulról:) Pedig a megengedett sebességnél még gyorsabban is mentem, hogy tempóban tartsam magam a többiekhez, de egy baromnak még így is a szemét szúrtam, nehogy már előtte menjek..

Tényleg tisztelem azt aki nem jön ki a sodrából egy-egy ilyen alkalommal...de én legszívesebben félre álltam volna, és úgy kirántom a kocsiból, hogy félelmébe oda sz@rik...

20N

2011. okt. 4. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha élete végéig ezt csinálja, akkor az nem tart sokáig, amennyiben beszerzel, és alkalomadtán használsz egy ilyen konfliktuskezelésre kiválóan alkalmas eszközt, mint ez:

[link]

2011. okt. 4. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 23:13!

Elgondolkodtató....:-D

20N

2011. okt. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!