Mit kell tenni ha országúton megyek és egy őz elém ugrik?
Így, ahogy előttem írták!
A kormányt semmiképp ne rántsd el!
(ha mégis elütötted, ismételt káromkodás, nyúzás, főzés:))
így van, fékezz és bízz! HA elrántod a kormányt, abból sokkal nagyobb baj is lehet. Velem volt már úgy, hogy olyan hirtelen ugrott ki elém, hogy semmit sem tudtam tenni, csak levettem a gázról a lábam, és már takarta is a motorháztető. Szerencsére láttam kijutni a kocsi elől, balra át az úton, de szerintem megfésültem a hátsóját így is :-) Ha elütör, akkor rendőrt kell hívni, aki aztán értesíti az illetékes vadásztársaságot, aztán kijön az illetékes, és jön a hümmögés, a fejvakargatás. HA kint van a "vadveszély" tábla, akkor te vagy a hibás, ha nincs kint, akkor az őz, és a vadásztársaság. Elszállítják a vadat, és mindenki hazamegy. Ez általában hétköznap este 11-kor szokott történni, hogy aztán másnap karikás szemekkel, és törött kocsival mehess dolgozni.
Ez a hivatalos út nagyjából.
Inkább az őz mint a szarvas.Amúgy én egy hete rókával csattantam,200 ezer forint.Pedig 60-al mentem mert köd volt.De nem tudtam megállni.
A kormányt ne rántsd el mert megpördülsz felborulsz és imádkozhatsz akár Suent Péterhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!