Szabad a járdán motorozni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A szomszédom a rossz idő beköszönte óta napjában többször a járdán motorozik... nehogy sáros legyen mivel rossz az út ahol lakunk. Mostantól áprilisig itt fog motorozgatni , mi van ha véletlen kilép a gyerek a kapun???Szerintetek normális az ilyen? Mit tehetnék ellene??2013. okt. 3. 07:53
1/12 Dörmögő válasza:
Mond meg neki hogy a járdán nem lehet motorozni. Ennél többet csak a rendőrök tehetnek.
2/12 A kérdező kommentje:
Már megmondtam tavasszal:( és még neki állt feljebb egy tirpák ember!
2013. okt. 3. 08:04
3/12 anonim válasza:
Tolj ki elé egy furikot (talicskàt) :D
4/12 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkoztam rajta:)
2013. okt. 3. 08:24
5/12 anonim válasza:
Kulturált hangnemben szerintem mindent meg lehet beszélni. Hívd át borozni, beszélgess vele egy-két jelentéktelen témáról, aztán vezesd fel a témát. Magyarázd el neki, mik a veszélyei a járdán motorozásnak. Nem biztos, hogy az úton fog ezután közlekedni, de az is eredmény, ha legalább a te kapudnál lelassít.
Egyébként persze abszolút illegális, amit csinál, próbálkozhatsz a rendőrségnél, ám gyors eredményre ne számíts.
6/12 anonim válasza:
szólhatsz a rendőröknek ők biztosan beszélnek a fejével. De ő meg hülye lenne akkor a járdán motorozni, ha a rendőrök a közelben vannak, így elkapni nem lesz egyszerű.
7/12 anonim válasza:
Gondolom legtöbbször ugyanabban az időpontban mehet, próbálj meg egy locsoló fejet úgy fordítani, hogy az telibe tudja kapni! Csak ki kell figyelned. és beindítani a locsolót!
Ezt én a kert szomszédommal játszottam el, Hát azt látni kellett volna másnak is, utána leszokott! :))
8/12 anonim válasza:
Egyszer egy sétányon jöttek szembe robogóval, nem hittem a szememnek...
9/12 anonim válasza:
Építs a kaud elé egy fekvőrendőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!