Meg buntetek amiert toltam a biciklit kora reggel a jardan, most mit csinaljak, ezert nem jar buntetes ugye?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 16:05
1/15 A kérdező kommentje:
amugy erdelyben buntetek meg
2012. nov. 14. 16:06
2/15 anonim válasza:
Ha tolod gyalogosnak minősülsz,tehát ilyen módon tartózkodhatsz kerékpárral a járdán.
3/15 anonim válasza:
Magyarországon ezért nem büntetnek, de Romániában nem ismerem a KRESZt.
4/15 anonim válasza:
Nem jár ilyenért büntetés. Valószínü azért büntetett meg a patkány, mert magyar vagy :(
5/15 A kérdező kommentje:
utolso te erdelyi vagy? akkor most mi a faxt csinaljak adok 210lej buntetest es a postasal kuldte le a papirt mert ott helyben nem akartam alairni
2012. nov. 14. 18:04
6/15 anonim válasza:
Ha nem írtál alá semmit, akkor nem is ismerted el. Ezt nagyon jól tetted. Ha a román kresz szerint is a járdán biciklit tolva is gyalogosnak minősülsz akkor feltétlen tegyél fellebbezést amikor kijön a csekk! Lehet a rendőr csak ki akar szúrni veled, és ha nem fellebbezel akkor be is fizeted szépen. Ne hagyd magad átverni!
7/15 anonim válasza:
Nem vagyok erdélyi. És téll jól tetted h nem ismerted el. Ez baromság. Köcsög rasszista zsaruval találkoztál össze. Javaslom jelentsd is az esetet, mondd h magyarságod miatt, tehát rasszista, még ki is b@sszák azt a férget!
8/15 Napkiraly válasza:
nem is volt nálad bicikli ;-)
9/15 anonim válasza:
Igen, heteske, nagyon reális, hogy a rendőr messziről kiszúrja: "nini ott egy magyar, jól megbüntetem, mert olyan magyar feje van". Szerintem azt látta, hogy valaki tolta a drótszamarát a járdán és bepróbálkozott egy ilyen dumával.
10/15 Napkiraly válasza:
mondd azt, hogy magyar népdalokat énekeltél, onnan tudta, hogy magyar vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!