Mit csináljak, hogy reggel tudjak nagy wczni?
Figyelt kérdés
Theát olyan helyre megyek ahol majad nem lesz lehetőségem ezért kérdezem,hogy mivel érhetnám el,hogy ezt reggel elintézzem? Nincs valami,ami egy kicsit meghajt?2012. okt. 30. 19:38
2/9 anonim válasza:
A glicerines kúp kb. 15 perc alatt hat.Vagy ha le bírsz nyelni egy kanál olajat,az is hamar meghozza az eredményt.
3/9 anonim válasza:
fúj glicerines kúp, milyen szörnyű tapasztalataitok vannak xD
Egy csésze kávé megoldja a dolgot! Ha dohányzol, akkor a kávé mellé a legjobb párosítás, de csak ezért ne gyújts rá.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! és az olajtól hányni azért nem fogok ugye? gyógyszert nem tudok venni..az biztos
2012. okt. 30. 19:45
5/9 anonim válasza:
Jó hogy nem gyomormosást javasoltok neki. :|
6/9 anonim válasza:
Hát ezaz :D erre az olajt fogadja meg -.-' kávéval mi a probléma? Természetes, és hatásos. És az nem kifogás, hogy nem szereted, mert az olaj hidd el, hogy rosszabb :D
7/9 A kérdező kommentje:
szerintem szivem joga,hogy mit választok:DDD de am. csak azért érdekelt,mert ah túl gyenge a kávé akkor jól jöhet még az olaj..
2012. okt. 30. 20:14
8/9 anonim válasza:
Ha a kávé gyenge, akkor szorulásod van, és székletlazítóra van szükséged :D persze, hogy szíved joga, csak én pl sose nyelnék le undorító olajakat, tuti kihánynám :S a kv legalább finom is :)
9/9 anonim válasza:
A kávé keserű, és csak akkor hat, ha nem vagy hozzászokva. Nekem egy makacs szorulásomat oldotta meg.
Lekvárt is próbálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!