Az baj ha minden reggel megmosom a hajam?
Igen, régen én is minden reggel mostam, de hiába szárítod nem tud teljesen megszáradni a haj és a fejbőr megfázik, tiszta korpás lesz a hajad. Ráadásul nem is egészséges minden nap hajat mosni.
Én nagyon nehezen tudtam visszaállni a heti 2 hajmosásra.
Korpás lesz a fejed, és zsíros, minél sűrűbben mosod. Elég hetente egyszer, vagy még ritkábban.
A sok vegyszer sem használ, amit a hajadra kensz.
Ha átállsz a ritkább hajmosásra, egy hétig még zsíros lesz a hajad, de utána normális lesz.
ti hol éltek, hogy heti 1-2 alkalommal(vagy ritkábban) mostok hajat?? én pesti vagyok és a város kosza állandóan a fejemre tapad, így ha nem is minden nap, de 2 naponta muszáj megmosnom.
télen tényleg nem jó a napi szintű mosás, de ha pl este mosod meg, akkor nem lesz baj.
Na azt nagyon nem szeretem ha zsiros a hajam es nagyon nehez lenne visszallni, hogy hetente 2-3 mossak hajat. Esetleg ha kissebb a hajam akkor nem latszik annyira, hogy zsiros. Igy megprobalom leszokni a mindennapi hajmosast.
Koszonom a hasznos valaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!