Az baj ha minden nap mosok hajat? Mivel reggel megmosom másnap reggelre zsíros .
2. válaszoló! Ez nagyon hajfüggő... én több hónapon át csináltam azt, hogy hetente csak 1x mostam hajat, de ugyanúgy zsíros maradt a 2. napra. Nekem genetika miatt zsírosodik, és aki szintén úgy van, mint én, az akármit csinálhat a hajával, mert úgy marad. A hoxán van erről egy napló, mindenfélét kipróbál az író, samponokat, kencéket, meg ugye, hogy nem mossa, de egyelőre nincs változás.
Mindennap ne mosd, elég 2naponta. Második napra azért csak nem olyan vészes, és még mindig jobb, mintha naponta mosnád. Próbálj naturkozmetikumot használni, az eggyel jobb. Ha gyakran mosod a hajad, meleg szívvel ajánlom az Alverde termékeit (DM márkája), maximálisan elégedett vagyok vele. Nem olyan erős vegyszer, mint a legtöbb sampon, ezt nyugodtan használhatod, akár mindennap, de jobb, ha 2 naponta. Egyébként, ha otthon vagy, akkor tényleg ne mosd. Nem kell, úgy sem látja senki.
hát én akármivel mostan eddig másnapra olyan zsíros lett a hajam hogy utcára nemnagyon menne ki vele senki..én se tudok mit kezdeni vele,hogy ne kelljen mindennap megmosnom.
mikor 2-3 napot itthon vagyok akkor persze nem mosom meg,de ugyanolyan zsíros utána is.
Én is mindennap mosok. Így érzem magam tisztának.
Ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy pár napig ne moss hónaljat, majd magától illatos lesz.
Egyébként aki ilyen melegben hagyja, hogy bepálljon a feje... az jó büdös lehet.
Én próbáltam amúgy kétnaponta mosni, de csak annyi lett, hogy minden másnap úgy ébredtem, hogy a körmöm alatt véres, mert álmomban kivakartam a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!