Szabályellenes, ha vezetés közben festem a körmeimet?
Ha dugó van és araszolok, vagy éppen áll a kocsisor és már festettem körmeimet és igaz nem érkeztem mindegyiket, de annyira uncsiztam, hogy hirtelen ötletnek jó volt, meg reszelgettem és nyírtam.:)
Csak átlátszó színre festettem és nem bonyolúltra.:D
Tiltja a Kresz a körömfestést?:P
"Jah amúgy meg balkezes vagyok."
És? Nem csak az egyik kezed kell kifesteni, ha nem tévedek!
No és felesleges állandóan vigyorognod, mint egy debilnek!
Az üzenet küldője: Seila
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 20:46
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szabályellenes, ha vezetés közben festem a körmeimet?
""Jah amúgy meg balkezes vagyok." És? Nem csak az egyik kezed kell kifesteni, ha nem tévedek! No és felesleges állandóan vigyorognod, mint egy debilnek!"
Az üzenet szövege: Szia:)
Te vagy az a híres mindenkibe kötekedős?:P:D
Bár az egyik válaszodat értékeltem és többit leszavaztam.:D
Híres? Mindenkibe kötekedős? Na hiszen!
De most komolyan: nem az én válaszaim/kommentjeim hemzsegnek a hangulatjelektől! Ha írsz valami butaságot, egy hangulatjeltől még ugyanaz a butaság marad!
Nos, nem nagyon érdekelnek a szavazatok, különben nem
trollkodnék, hanem nyalnám a seggét minden kis debilnek!
Na várj teszek egy ilyet :D, mert különben az MSN-en nevelkedett generációnak nem érthető...
Az elküldés időpontja: ma 21:10
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szabályellenes, ha vezetés közben festem a körmeimet?
"Az üzenet küldője: Seila Az üzenet címzettje: Harkonnen Az elküldés időpontja: ma 20:46 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szabályellenes, ha.."
Az üzenet szövege: Imádom amikor egy pasi művelten morci.:D
De tényleg és nem zavar egyáltalán, mert ki írtad a fórumba az üzimet.:)
Már megint ez a sok vigyor!
Nem csak a te "üzid" hanem az enyém is, így nem sértek levéltitkot!
Tompítom a sok felkiáltójelet: :-)
Az elküldés időpontja: ma 21:29
"Az üzenet küldője: Seila Az üzenet címzettje: Harkonnen Az elküldés időpontja: ma 21:10 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szabályellenes, ha.."
Az üzenet szövege: Cuki vagy.:D
Egyébként magaddal versenyzel?
Mert sokan ilyen stílussal erősitik az önbizalmukat, így a neten, mert élőben erre képtelenek.:)
:) :) :)
Nekem tetszenek a hangulatjelek éppen úgy, mint neked hangulatjel mentesen.:)
Vegyem dicséretnek, mert akkor köszönöm!
A'szem ráhibáztál: 153 cm magas vagyok és 110 kg, a farkam kicsi, tetőtől-talpig szőrös vagyok mint egy gorilla, az összes barátnőmet .jpg-nek hívják és felháborodott kommentekre verem a répát! Igazából csakis ezért látogatom ezt az oldalt!
Tudok ilyent is: XD
Jah és még ki hagytad, hogy szereted ha nyilvánosan válaszolsz a levelekre.
Na én meg szándékosan most ki hagytam a hangulatjeleket, hogy örülj ennek.
Jaj alig bírom megállni.:DDD
Hát ha nem akkora hosszú körmöd van, hogy egy-egy köröm kifestése több percet igényel. Akkor nincs gond.
Megaztán dugóban milyen veszély leselkedne rá? :)
"Ja(h) és még ki hagytad, hogy szereted ha nyilvánosan válaszolsz a levelekre."
Természetesen, hiszen az oldal lényege, hogy valaki kérdez, mejd többen válaszolnak, amit mégtöbben olvasnak és eldöntik, hogy helyes-e. Aztán később akinek hasonló kérdése van, megtalálja ezeket, és egy csapásra megoldódik minden gondja! (Ez se igaz, hiszen akkor nem kérdeznék naponta, hogy mikor jön meg a jogsi, és hogy milyen autót vegyenek elsőnek...)
"Na én meg szándékosan most ki hagytam a hangulatjeleket, hogy örülj ennek."
Örülök is, ennyire: :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!