Szabályellenes, ha vezetés közben festem a körmeimet?
Ha dugó van és araszolok, vagy éppen áll a kocsisor és már festettem körmeimet és igaz nem érkeztem mindegyiket, de annyira uncsiztam, hogy hirtelen ötletnek jó volt, meg reszelgettem és nyírtam.:)
Csak átlátszó színre festettem és nem bonyolúltra.:D
Tiltja a Kresz a körömfestést?:P
Sok mindenfelé járok.:)
Utolsó, minek félsz ha van biztosításod?:P:D
A KRESZ konkrétan csak a mobiltelefont nevesíti, a menet közben kínai kaja evést (én), és a körömfestést nem!
De ez van benne:
A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések
3. §3 (1) Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
Nos, a véleményem szerint ha pl. a bal kezed hüvelykujja alá szorítod az üveget és jobb kezedbe az ecsetet, fested a körmöd miközben megindul a sor, akkor pont nem leszel vezetésre képes állapotban, mert nincs mivel fognod a kormányt, és máris áll a veszélyeztetés ha megindulsz!
Szerintem.
"Amíg szárad a körömlakk, a nők gyakorlatilag védtelenek!"
"Utolsó, minek félsz ha van biztosításod?"
Tört már el valamid? Kifizette a biztosító? Ugyanolyan mint volt?
Segítek: a törött javított autó ritkán olyan, mint előtte volt!
Tipikus nő!
(Legalábbis remélem, bár ebben a mai világban sose tudni!)
Persze kamu a kérdés, de agymozgatónak jó!
Az üveget olyankor nem fogom meg és csak belemártom az ecsetet és egyik kezemmel tartom a kormányt.:)
Jah amúgy meg balkezes vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!