Ismertek olyat, aki évekig nem vezetett, majd pótórákat vett és azóta autóval jár?
Mindenképp keress fel egy oktatót vagy olyat aki jól vezet és elvinne egy kicsit vezetgetni kihaltabb részekre hogy belejöjj a rutinba.
Anyám sem vezetett 10 évig, és most májusba kezdett el újra, akkor én vittem el őt egy kihalt részre gyakorolni, aztán amikor belejött ment a "mélyvízbe" Mivel hétvége volt, nem volt nagy forgalom így kivittem őt simán a főútra, ezt előbb utóbb meg kellett szokja.
Én már 7 éve vezetek lassan ezért is mertem őt kivinni pedig úgy volt hogy a szomszédom viszi ki, mert oktató és az autója tanuló autónak felel meg, csak nem abba a szakmába dolgozik most éppen, de mivel nem ért rá, így én mentem vele, a saját autómmal pedálok, nem voltak nálam így anyámra bíztam a dolgot, mert így tanulja meg az ember mert ha egyedül van akkor sem lesz mellette aki betud avatkozni. Azért is mentünk kihalt utcába, utakra mert ahol a kutya sem jár bőven jó gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!