Van a vasúti átjárókban kamera?
Van amelyikben van kamera ( pl a 86 oson Répcelakon ) de azért nem olyan gyakori.
Legközelebb meg ne bambáskodj, mert ha átgurul a nyakadon egy 2000 tonnás ércvonat utána nem lesz őszinte a mosolyod.
Hát hol történt az eset? Ilyenkor ne a kamera miatt aggódj amúgy, hanem adj hálát Istennek, hogy nem pont akkor jött a vonat. Tudod milyen sok baleset van a szembe sütő nap miatt???? Inkább vezess lassabban, szard le a többieknek akik mögötted jönnek esetleg nem tetszik, de figyelj oda. Inkább lassíts kb. állóra, de légy biztos abban, hogy milyen színű a fénysorompó. Múltkor én is ezt tettem, szemembe sütött nagyon erősen a nap, tök lassan mentem, ki nem szarja le a többit, ha ők jobban látnak, előzzenek meg.
Szóval máskor ne bambulj, figyelj oda.
Kamera egyre több átjáróban van és van, amelyik már a tiltó jelzésen való áthaladást is figyeli. De a többség tényleg csak a sorompórudakat védi.
Amúgy meg soha nem fogom megérteni, hogy a pïcsába nem lehet észrevenni egy vasúti átjárót. Összesen négy darab figyelmeztető tábla van előtte az András-kereszter is beleszámítva, nem tud úgy a pofámba sütni a nap, hogy legalább egyet ne vegyek észre. És onnantól kezdve már úgyis figyeled a fénysorompót, nem?
Csak azért båsz fel az ilyesmi, mert már ácsorogtam a puszta közepén két órát átjárós baleset miatt és nem élvezte senki. Vér nem folyt ugyan, de az egész napi programomat elbåszta egy ugyanilyen szerencsétlen fåsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!