Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért vannak felháborodva az...

Miért vannak felháborodva az autósok azon, hogy a rendőrök "lesből" fotóznak?

Figyelt kérdés
Ha egy sofőr szabályosan vezet, akkor hol van ebben a probléma? Ha meg szabálytalanul, akkor hogyhogy még ő van felháborodva, amikor megbüntetik?
2013. szept. 7. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert ebben az országban mindenki közlekedésmérnök is. Honnan tudhatnád, hogy nem egy ovi vagy egy bicikliút miatt van kinn a 30-as? Ki lehet bírni a következő kereszteződésig...
2013. szept. 8. 06:32
 12/14 Dörmögő ***** válasza:
100%

Engem gyorshajtás miatt még nem büntettek meg. Volt már hogy túlszaladtam egy korlátozó táblán, de annyira ne jellemző rám a gyorshajtás.

Ha lesből fotóznának akkor én is fel lennék háborodva ha bemérnek, és utána 2 hét múlva jön a csekk. Persze a csekknek sem örülnék, de nem a pénz miatt háborodnék fel. Ha a helyszínen nem állít meg, és csak a bokorból lefényképez akkor a büntetés egyedüli célja hogy az állam pénzt szedjen be, mivel hagyja őket adott pillanatban tovább gyorshajtani. Ebben az esetben a trafizás célja nem a Kresz betartatása, hanem hogy még egy réteg bőrt lehúzzanak az emberről. És ettől nagyon sok embernek összegyűlik a nyál a szájában.

2013. szept. 8. 09:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Sok hülyeseget összehordotok itt. Pinter Sandor kijelentese alapjan a rendörseg celja nem a büntetes hanem megelözes,ami a rejtett kameranal kerdeseket vet fel. Nem beszelve baleseti veszelyeztetettsegröl,nemegyszer satuztam ra reflexxerüen mire a valasz jobb esetben fekcsikorgas volt mögöttem.
2013. szept. 11. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Részben kapcsolódik a válaszom

Sok rádió bemondja,hol mérnek.

Az autós így a szabálysértés szankcionálásának elkerülésére kap segítséget ez több kérdést is felvet,de az már más tészta.

Bemondhatnák ez alapján a bliccelők megsegítésére,hogy melyik járatokon lesz jegyellenőrzés.

Egyetértek Veled,ha megcsinálom a zűrt,vállalnom kell a felelősséget,ne pattogjak!

2013. szept. 11. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!