Rendőrök miért nem állnak rá erre a problémára is? Nem lehetne esetleg az ilyeneket kiszűrni a forgalomból?
azt én se értem mikor van bringaút, de ha tábla nem tiltja végülis mehet az úttesten is
mondjuk ha nagyon siet akkor azért necces a bicikliút, mert ott meg gyaleszek kolbászolnak olykor
én bringán és kocsival is próbálok figyelni másokra, aki meg nem ilyen, annak mindegy, mit raksz alá
csak egy példa a hipermarketben kialakuló dugó, mikor a sok agyatlan betolja a trolit a sorok közé (most persze nem a nénikére gondolok, akit a troli tart meg, meg anyukára akinek benne ül a sráca) szóval ha majd lesz elég rendőr, mehetnek a boltokba is forgalmat irányítani (előbb nem mert ott azért nem történnek súlyos balesetek emiatt)
Teljesen megértelek, én is futvasz.ró vagyok, sokat sietek, és borzasztóan idegesít, amikor kerekezem a forgalmas úttesten, aminek a közelében sincs kerekesút, kerekessáv, kerekes-gyalogút, és feltartanak azok a rohadt ótósok, akik bedugítják az utakat! Mennék én a 25-30-as átlagtempómmal, de nem tudok, csak 5-tel csorogni, mert minimum akad egy (valójában nem is létező, és persze mindig szabályos) pirosozó ótós, aki megáll a kereszteződés közepén, plusz további néhány száz 1főperótó (ti. két busznyi ember) blokkol teljes szakaszokat. Hát kérdem, hol van ilyenkor a rendőrség??? Miért nem veszik ki őket a forgalomból? Lesz.rom hogy sietnek, tessék kerülni egy kicsit az ótópályán, hát direkt nekik épült az én adómból!
Esélytelen őket kikerülni, mert olyan cikkcakkban állnak, hogy sehol nem lehet elmenni mellettük anélkül, hogy a tükrüket le ne vigyem vagy meg ne karcoljam csodás péniszimplantátumukat. Miért nem tesz senki semmit ez ellen a rémes helyzet ellen?
Eléggé demagóg-e voltam?
10:58: Igen kb egy állásponton vagyunk:)) Ki-ki a maga módján.
Utolsó: Téged az nyilván vigasztalna,hogyha (tegyük fel) rátudnék menni pl kocsival a kerékpárútra,meg is tenném,akadályoznám az összes bringást,de hát mondanám,bocsika sietek..... Mit mondanál? Azt ,hogy "menjél @nyádba vissza az útra,(ha már egyszer VAN) ,ki nem sz@rja le" kb..... de igazad van,ezek után minden 2 nyomon haladónak figyelembe kell venni,hogy siet a drága,és egy rohadt szót sem szabad szólni.... De nem ám! Ő siet,mögötte meg 150 ember nem halad... Esetleg ha elindulna időben? Hm? lehet nem kéne mindig sietni?!
kizárólag a "leszarom" megfogalmazás ellen emeltem szót, mert olyan hozzáállást türköz, amit nem csípek
de tudom, érzékeny a lelkem, megyek is sírni a párnámba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!