Miért úgy fordul be a BMW-Mini? Mekkorát csattantam volna, ha nem fordul be? Miért állt meg a beforduláshoz? Ha be lehet fordulni, miért 70 a megengedett sebességkorlát, miért nem 50, mint korábban?
Hungária, 25.08.2013, a balesetrögzítő dátuma rossz:
Valaki rendszámot le tud olvasni?
Mit művel a mini? Miért siet annyira, és miért volt
olyan fontos befordulni?
Amúgy meg k* szádat BMW AG, mert nem adtatok annyi
bért, hogy akár egy mini-t vagy BMW-t is vegyek.
Csak fenntartani tudtam magam a m****s Münchenben!!!
Miért nem vettetek nekem egy BMW-t vagy annyi fizut,
hogy lazán tudjak venni?
Gumik: EU Reifenlabel: A(takarékosság) és A(esős fékút). és a legjobb.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Miért úgy fordul be a BMW-Mini?
- Miért? Hogyan kellene? Jól csinálta.
Mekkorát csattantam volna, ha nem fordul be?
- Nagyot. Ő jelzett, te nem figyeltél eléggé.
Miért állt meg a beforduláshoz?
- Csak lassított. Gondolom rossz az út, vagy padka van, amire fel kell hajtani.
Ha be lehet fordulni, miért 70 a megengedett sebességkorlát, miért nem 50, mint korábban?
- Főúton is 90 a korlát és oda fordulsz, ahova akarsz. Nem jártál még a városon kívül?
Valaki rendszámot le tud olvasni?
-Nem. De nem is akarom.
Mit művel a mini?
- Közlekedik.
Miért siet annyira, és miért volt
olyan fontos befordulni?
- Te miért nem adtál több helyet neki, ha láttad, hogy kanyarodik? Te is első akarsz lenni, ő is. Tipikus magyar szokás. Azért fordult be, mert talán ott volt dolga. Te nem ezt tetted volna?
Hogy te szerencsétlen vagy, azt meg tartsd meg magadnak, senkit sem érdekel.
A szar videódhoz mindenféle szemetet akar letölteni, hát nem fogom megnézni! Majd átkonvertálod és feltöltöd a youtube-ra!
A többire látatlanban:
"Ha be lehet fordulni, miért 70 a megengedett sebességkorlát, miért nem 50, mint korábban?"
Nem mindegy, értelmes ember lassít!
"Mit művel a mini? Miért siet annyira, és miért volt
olyan fontos befordulni?"
Kérdezd meg a vezetőjét, ő biztos tudja! Vagy tedd fel a kérdést az ezotéria rovatban!
:D
A többi rinyálás meg szerintem senkit sem érdekel!
Oké, bocs, megnyitottam Ie-ben, az lejátssza, csak a szar chrome ilyen fos!
Az első válaszolónak volt igaza, semmi különös nem történt!
Ezen a szakaszon tök rendszeres, hogy a szélső sávban sunnyognak, tulajdonképpen a KRESZ is a jobbratartásra kötelez. :D
Ha látod, hogy indexel és nem akarsz lassítani, akkor válts sávot időben!
Nem, a mini nagyon gyorsít.
A BMW egy mocskos Foxconn: kaptam egyszer 1900 eurót,
ebből befizettem a tavalyi adóév adólekönyvelését: 1400 eurót, és laktam 700 euróért + kifizettem 500-at a lejáró albihoz, mert nem volt jobb, kaja 300, üzemanyag 300. Utána 2200 eurót kaptam, laktam 700ért ! kifizettem 500-at a lejáró albihoz.
300 kaja, üzemanyag 300, elmentem fogorvoshoz: 480. Megvettem a téligumit: 450, mert a régi törvényileg nem használható és hétvégén hegyvidéki házikóban laktam. Nem vettem semmit tényleg, na jó vettem 50 euróért akciós SSD-t. Következő fizu: 2400, első teljes fizu, le is basztak, mint állat, mert táskával mentem be az étkezdébe, ahol horror áron van a kaja. Ők ebből már le is vonták a következtetést, hogy késtem. Beadtam a felmondást. Laktam 700-ért, kifizettem a régi albi utolsó kötelező részét: 500, vettem kaját 300-ért, üzemanyag 300.
Megütöttem a hátsó kereket, felnicsere: 150. Megvettem a nyárigumit: 610. A garázsépületben elpattant a szelep a
motorban, mert hirtelen meg kellett állni a pallón, mert
egy barom BMW-s a hosszú fekete BMW-jével a tiltott zónában állt meg. 1 hónap múlva összeomlott a motorban,
meg is akadt: 2000 euró javítási költség, közben albit váltottam, mert már túl drága volt a régi, újra kellett glettelni vagy mi, mert összemocskoltam a falat, bezzeg
ők mennyit keresnek: 2800 euró. Ha nem fizetem ki akkor
Sachbeschädigung... Autó nem volt jó, állnia kell, ha nem megyek dolgozni büntetnek, másik autó 7500 euróért rendbehozva.
A BMW arról szól, hogy hogyan verd el az előző évi fizudat, mert ők smucigok ám!!! Nem adunk ám jó bért, te magyar vagy!!! A m-r-ha jár a 60-80 milliós BMW-el dolgozni, de vagy 70%, nem hiszem el, hogy ennyi lenne a fizu. Még mondták is, hogy sokat adtak. Nem találtak egy marhát, aki elhiszi, hogy ennyit fizetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!