Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen önvédelmi eszközt...

Milyen önvédelmi eszközt javasoltok?

Figyelt kérdés
Kocsival járok és számtalan barommal találkozom, bár ezt senkinek sem újdonság. De péntek és szombat éjszaka rettenet. Az úttesten álló, biciglisek, gyalogosok, ha megkérem őket hogy menyjenek arréb, vagy csak lassan halaod el mellettük rávágnak a kocsira mutodatnak beszólnak. Úgyérzem a súlyosabb eset elkerülésének érdekében nekem is be kell szereznem valami hatásos eszközt, hogy ne még engem szedjenek ki a kocsibol! Nos ti mit tartotok az autóban e célra?
2009. okt. 31. 17:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Na, 09:35 te meg ugyanazon a színvonal vagy mint a másik hülye, csak a másik oldalon, ez neked nem tűnik fel? Idióta.
2009. nov. 1. 15:02
 22/29 anonim ***** válasza:
nem mert zavar?
2009. nov. 1. 15:15
 23/29 anonim ***** válasza:
Rendőrök büntetik pl. azt, aki viperát birtokol. Inkább tanulj jiu-jitsu-t és gond nélkül elbánsz azzal, aki megtámad. Pl. kicsavarod a kezét, karfeszítés, aztán megrúgod az érzékeny pontján és kész...
2009. nov. 4. 21:28
 24/29 anonim ***** válasza:
60%

"tanulj jiu-jitsu-t és gond nélkül elbánsz azzal, aki megtámad."

Jah! Feltéve, hogy a támadó nem tud jobban jiu-jitsu-zni vagy nincsenek hárman-négyen késekkel vagy a ma oly divatos szamurálykardokkal esetleg lőfegyverrel stb.

Az önbizalom nem mindig tart életben. van, hogy az ellenkezőjét éred el vele.

2009. nov. 4. 21:34
 25/29 anonim ***** válasza:
svédfogó, szögeslánc..
2009. nov. 12. 02:22
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem azért de egy kocsinál kell jobb fegyver?

Tolass rá, vagy üsd el!

Esetleg megszerelheted az ablaktörlőspriccelőd hogy egy kicsit más irányba is nyomja, aztán aki csapkod azt pofánspricceled istenesen :D

2009. nov. 12. 02:25
 27/29 anonim válasza:

Én gázpisztolyt ajánlom, nálam mindig van, ha olyan útra megyek, pl. este, vagy zűrösebb helyre.

Na meg nekem önbizalmat is ad, szóval csak meglátnak egy 2 méteres srácot és már mennek is az útból :P

2010. jan. 11. 04:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű. Ajtó bezár belűről. Aki beáll eléd, elütöd. Ennyi az egész. Én ugy vagyok vele, hogy inkább én öljek, minthogy engem.Nézd csak meg, hogy azt a tanárt a gyerekei orra előtt verték agyon a cigányok.Ne akarj erre a sorsra jutni, használd a gázpedált!
2010. jan. 27. 20:32
 29/29 anonim válasza:
Én egy teljesen nyugodt, békeszerető ember vagyok. Mivel sajnos cigányfertőzött területen élek, ezért egy-egy UZI-t tartok az autómban és az ágyam mellett. Szerencsére soha nem kellett még használnom, de egyszer hasznos volt, mikor egy raj csávót meg kellett fegyelmezni.
2010. aug. 18. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!