Milyen önvédelmi eszközt javasoltok?
"Az úttesten álló, biciglisek, gyalogosok"
Te barbár barom! Mi bajod a biciKlisekkel? Pöffeszkedsz a f@szfej apádtól kölcsönvett autódban és neked áll feljebb!
Majd ne csodálkozz, ha valaki benyom neked pár PV-t az ablakon te riherongy szar!
"ha megkérem őket hogy menyjenek arréb, vagy csak lassan halaod el mellettük rávágnak a kocsira mutodatnak beszólnak"
Valószínűleg okot adsz rá! És még te akarsz "önvédekezni"?
Egyébként elég homályos ez a "megkérem őket". A kocsiból kiszólsz nekik, hogy legyenek szívesek? Erre ők rávágnak a kocsidra?
Egyébként ha rávágnak a kocsidra és te gázsprayt vagy gázpisztolyt, kést stb. mersz használni, akkor annak köze sem lesz az önvédelemhez és mehetsz a jól megérdemelt helyedre a börtönbe.
Nem beszélve arról, hogy ha valaki ellen így "önvédekezel" akkor elképzelhető, hogy másnap vagy harmadnap szép fáklyát csinálnak belőled és/vagy az autódból!
Megérdemled!
Szia! A védekező eszközökkel az a baj, hogy azt ellened is felhasználhatják, ha úgy alakul a dolog.
Egyébként én tökéletesen megértem a félelmedet. Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy minden ok nélkül egy betépett afro kinézetű fickó, miközben a Borárostéri buszmegállóban álltam (csupán rosszkor voltam rossz helyen) kispécizett magának. Ordibálni kezdett nekem, bele az arcomba a saját nyelvén. Elkezdett fenyegetően ütést szimulálni, mintha meg akarna ütni. Persze mondanom sem kell, a buszmegállóban várakozó többi ember inkább félrevonult, és csak bámult, tenni egyik se tett semmit. Amikor a hapsi ordibálás közepette a karját lendítette, hogy beverjen az arcomba, igazán jól jött, hogy kung-fura jártam. Ösztönösen megragadtam a karját, és letettem a fazont a seggére. Egyből bekussolt a fickó és csendben odébbállt. Az emberek meg csak bámultak, aztán sutyorogtak, és szörnyűlködtek. Hihetetlen! Ha nem jártam volna kung-fura, akkor a legjobb esetben egy szép monoklival mehettem volna haza. Én inkább azt javaslom, tanulj meg valami önvédelmi sportot, vagy akár csak néhány hasznos önvédelmi praktikát. Azt tuti nem lehet otthon felejteni, és nem is lehet ellened fordítani.
egy lány
19:08 -nak
Hékás haver tisztelettel beszélj a hölgyekkel!
Sztem nem csak neki vannak ilyen gondjai igenis van sok olyan b..zi kö..ög aki az úton áll holt részegen és az autósokat ba..ogatja!
Amikor én vizsgáztam majdnem egy ilyen f..sz biciklis miatt húztak meg mert a parkoló autók közül kivágtatott az állat biciklijével a főútra ...
Amúgy meg a hölgyeket igen is sokan cseszegetik mert azt hiszik gyengék.. de mi van ha valamelyik kicsit harcképes és megveri azt aki kárt okoz neki? akkor benéz a ló az ablakon vagy mi van?
Nem tudom ha te találkoznál ilyenekkel akkor mit szólnál hozzá??? Szerintem ha neked is oldalba vagdosnák az autódat szerintem te kiszállnál és agyonvernéd a helyszínen!!!Már csak azért is mert egy faragatlan f..fejű tuskó vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!