Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen önvédelmi eszközt...

Milyen önvédelmi eszközt javasoltok?

Figyelt kérdés
Kocsival járok és számtalan barommal találkozom, bár ezt senkinek sem újdonság. De péntek és szombat éjszaka rettenet. Az úttesten álló, biciglisek, gyalogosok, ha megkérem őket hogy menyjenek arréb, vagy csak lassan halaod el mellettük rávágnak a kocsira mutodatnak beszólnak. Úgyérzem a súlyosabb eset elkerülésének érdekében nekem is be kell szereznem valami hatásos eszközt, hogy ne még engem szedjenek ki a kocsibol! Nos ti mit tartotok az autóban e célra?
2009. okt. 31. 17:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%
Szerezz egy férfi próbabát elég csak a felső teste. Adj rá egy vastag pufidzsekit, sapkát, napszemüveget, hogy komoly kinézete legyen! Sötétben, részegen nem figyelnek a részletekre, csak azt látják, hogy valami vastag gyerek ül melletted, és nem fognak hozzád szólni!
2009. okt. 31. 18:49
 12/29 anonim ***** válasza:
4%

"Az úttesten álló, biciglisek, gyalogosok"

Te barbár barom! Mi bajod a biciKlisekkel? Pöffeszkedsz a f@szfej apádtól kölcsönvett autódban és neked áll feljebb!

Majd ne csodálkozz, ha valaki benyom neked pár PV-t az ablakon te riherongy szar!

2009. okt. 31. 19:08
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
17:59 vagyok, én is kerékpárral közlekedem (és gpvel:), de azért közelt sem vagyok ilyen beszűkült látókörű barom, mint az előző. Megjegyzem ilyenek mindenhol vannak. Pl. voltam kinn cm-en bnöm unszolására és hát nem irigyeltem az autósokat a körúton...nem részletezem. Persze csak példa, ahogy a másik oldalról is lehetne hozni rengeteget (néhány büdösparaszt taxissal már találkoztam kerékpárosként), és elég szánalmasnak tartom, hogy emiatt is ilyen begőzölt ellenszenv alakul ki, hogy ki mivel közlekedik. Az ember nem attól lesz bunkó, hogy autóval jár, meg nem attól lesz jóarc, hogy kerékpárral, mint ahogy nem attól lesz bűnöző, hogy cigány (persze ott ez nem teljesen igaz, tekintve a nevelésüket), na de mindegy, aki érti a lényeget, annak ezt magyarázni se kell.
2009. okt. 31. 19:30
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
Lovagló pálcát. Nyúlj ki vele és húzz rá a seggére/kezére, amit elérsz. Majd emlegeti este a tükör előtt, ha látja a hurkát, hogy lehet nem kéne csapkodni a kocsikra.
2009. okt. 31. 19:37
 15/29 anonim ***** válasza:
8%

"ha megkérem őket hogy menyjenek arréb, vagy csak lassan halaod el mellettük rávágnak a kocsira mutodatnak beszólnak"

Valószínűleg okot adsz rá! És még te akarsz "önvédekezni"?

Egyébként elég homályos ez a "megkérem őket". A kocsiból kiszólsz nekik, hogy legyenek szívesek? Erre ők rávágnak a kocsidra?

Egyébként ha rávágnak a kocsidra és te gázsprayt vagy gázpisztolyt, kést stb. mersz használni, akkor annak köze sem lesz az önvédelemhez és mehetsz a jól megérdemelt helyedre a börtönbe.

Nem beszélve arról, hogy ha valaki ellen így "önvédekezel" akkor elképzelhető, hogy másnap vagy harmadnap szép fáklyát csinálnak belőled és/vagy az autódból!

Megérdemled!

2009. okt. 31. 19:38
 16/29 anonim válasza:
54%

Szia! A védekező eszközökkel az a baj, hogy azt ellened is felhasználhatják, ha úgy alakul a dolog.

Egyébként én tökéletesen megértem a félelmedet. Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy minden ok nélkül egy betépett afro kinézetű fickó, miközben a Borárostéri buszmegállóban álltam (csupán rosszkor voltam rossz helyen) kispécizett magának. Ordibálni kezdett nekem, bele az arcomba a saját nyelvén. Elkezdett fenyegetően ütést szimulálni, mintha meg akarna ütni. Persze mondanom sem kell, a buszmegállóban várakozó többi ember inkább félrevonult, és csak bámult, tenni egyik se tett semmit. Amikor a hapsi ordibálás közepette a karját lendítette, hogy beverjen az arcomba, igazán jól jött, hogy kung-fura jártam. Ösztönösen megragadtam a karját, és letettem a fazont a seggére. Egyből bekussolt a fickó és csendben odébbállt. Az emberek meg csak bámultak, aztán sutyorogtak, és szörnyűlködtek. Hihetetlen! Ha nem jártam volna kung-fura, akkor a legjobb esetben egy szép monoklival mehettem volna haza. Én inkább azt javaslom, tanulj meg valami önvédelmi sportot, vagy akár csak néhány hasznos önvédelmi praktikát. Azt tuti nem lehet otthon felejteni, és nem is lehet ellened fordítani.

egy lány

2009. okt. 31. 20:44
 17/29 anonim ***** válasza:
sötéttíttesd be az üvegeket
2009. okt. 31. 21:12
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

19:08 -nak

Hékás haver tisztelettel beszélj a hölgyekkel!

Sztem nem csak neki vannak ilyen gondjai igenis van sok olyan b..zi kö..ög aki az úton áll holt részegen és az autósokat ba..ogatja!

Amikor én vizsgáztam majdnem egy ilyen f..sz biciklis miatt húztak meg mert a parkoló autók közül kivágtatott az állat biciklijével a főútra ...

Amúgy meg a hölgyeket igen is sokan cseszegetik mert azt hiszik gyengék.. de mi van ha valamelyik kicsit harcképes és megveri azt aki kárt okoz neki? akkor benéz a ló az ablakon vagy mi van?

Nem tudom ha te találkoznál ilyenekkel akkor mit szólnál hozzá??? Szerintem ha neked is oldalba vagdosnák az autódat szerintem te kiszállnál és agyonvernéd a helyszínen!!!Már csak azért is mert egy faragatlan f..fejű tuskó vagy!!!

2009. okt. 31. 21:24
 19/29 anonim ***** válasza:
33%
sok az ilyen biciglees kemény gyerek...irtsuk öket autóstársak!!:D egyébként meg szimuláld azt mintha elütnéd öket(visszaváltasz és nyomsz egy kövér gázt) nekem ez mindig bevált egyböl odébb mennek a kis surmok!de vegyük bele a sok kis 17 éves bmxes szerencsétlent akiktöl tényleg nem lehet néha közlekedni!
2009. nov. 1. 09:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Hát aki nem szokott vezetni, pláne nem a városban éjszaka, annak a bunkó beszólásaira nem vagyok kíváncsi! Elöbb tedd le a jogsit és vezessél egy kicsit! Okot adok rá? Persze mert éppenséggel az úttesten szeretnék haladni ami nem a gyalogosoknak és bicigliseknek van fentartva, hogy ott beszélgessenek. Sok barom aki nem tud gondolkozni, nehéz volt felfogni amit írtam? Nem szídtam a bicigliseket sem, ha nem tűnt volna fel, de vannak olyan barmok akik csak kötekedni tudnak na az ilyen faszok szemétkednek a nőkkel, gratulálok kedves inteligen válszoló! Az meg hogy ki vette a kocsimat ki nem és honnan van az ne a te dolgod legyen! Sajnálom hogy neked nem adatik meg, hogy vegyél magadnak és fáj ha másnak esetleg igen! Voltak viszont jó ötletek:) A bábu-s dolgon jót nevettem, de elég hülyén nézne ki egy parkoló autóban egy figura:) Köszönöm azoknak akik inteligensen tudtak válaszolni:)
2009. nov. 1. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!