Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen tipusu GPS-t javasoltok?

Milyen tipusu GPS-t javasoltok?

Figyelt kérdés
Szeretném ha adnátok tippet, egy közepes árfekvésű GPS. készülékre, tipus megadásával. Teljesen laikusként kérdezném, hogy azon kivül hogy megvesszük a boltba a GPS. milyen költségekkel, + kiadással jár még.
2010. jún. 18. 17:35
 1/3 anonim válasza:
100%
Igazából a legolcsóbb 20-30 ezer forintos készülékek is teljesen jól használhatóak, leginkább arra kell figyelni hogy milyen térképpel adják és meddig biztosítják az ingyenes frissítést. Egyébként én egy olyan telefont vettem, amelyben GPS is van, így nem kell külön kütyüvel rohangálni, és a GPS szoftvert is meg lehet oldani rá okosban:)
2010. jún. 18. 18:16
 2/3 anonim válasza:
100%
Szerintem is vegyél egy gps-es telefon pda-t. Erre tudsz rakni normális szoftvert. Azok a szoftverek amik a 30-40eFt-os "csak" gps-ekben vannak azok lebutított sz@rok,nem frissítik olyan gyakran,nem megbízható a hardver sem,lefagy,stb.... Volt ilyenem is,de szerencsére visszafizették az árát,raktam hozzá még és vettem egy pda-t.
2010. jún. 18. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan gps-t ami támogatja az Igo térképet szerintem elég jó a szoftver!

Mionak a szoftverét is használtam de az elég sz...

2010. jún. 21. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!