Mi kell ahhoz, hogy ne szálljon fel egy repülőgép?
Figyelt kérdés
Mármint az időjárási riasztásokat nézve,holnap repülök,és első fokú riasztás van kiírva :-( félek hogy nem érem el a csatlakozást..#repülés #időjárás riasztás
2013. aug. 20. 08:37
1/3 anonim válasza:
Ahhoz kb. világvége és égszakadás - földindulás. Szálltam én már fel olyan viharba, hogy a kutyát nem engedtem volna ki pisilni, olyan sz*r idő volt.
2/3 anonim válasza:
hatalmas ónos eső vagy hideg, melynél hiába jégtelenítenek (azaz locsolják a szárnyakat hogy ne faggyon meg rajta a víz) a víz akkor is ráfagy a szárnyakra, így képtelen a gép feszállni mert megváltozik a felhajtó erő és a földbe csapódik felszállás után (néhány tízmétert képes csak emelkedni, a 100 métert nem éri el). az itt most kizárt. 3 éve Winniepegből ezért nem tudtunk felszállni, mert a szárnyak elfagytak és törölték a járatokat. olyan hogy szél vagy eső stb. nem befolyásolja az utaszállítókat
3/3 anonim válasza:
1 hónapja repültem Frankfurtba és nem szállt fel a gépem, mert a frankfurti repülőteret lezárták a vihar miatt. Teljesen kiesett az egész légi közlekedés akkor. Egy későbbi géppel indultam és Frankfurtból is egy későbbi csatlakozást értem el. Ha nem a te hibád miatt nem száll fel a gép, akkor automatikusan áttesznek másik gépre és nem fizetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!