Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Feladott poggyász tartalmazhat...

Feladott poggyász tartalmazhat-e tölthető elemeket?

Figyelt kérdés

Az ibéria légitársasággal szándékozom utazni a közeljövőben, de oldalukon nem láttam feltüntetve ilyen szabályozást, azonban számos más légitársaságnál igen.

Szándékomban áll a csomagban elhelyezni egy pár adóvevőt egyenként 4 darab akkumulátorral és egy zseblámpát kettő darab galvánelemmel.

Ebben kérném segítségeteket, mert ilyenekkel kapcsolatban még nincsen tapasztalatom. Köszönöm.

2012. nov. 8. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet,az adóvevőből vedd ki az akkukat és külön szállítsd, de ha [link] velük felveszed a kapcsolatot meg fogják mondani mi is a helyzet.
2012. nov. 8. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
air canada és lufthansával utaztam voltak akku pakkok és külön nimh cellák is a pogyászban nem szedték ki sehol a bőröndből
2012. nov. 9. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Aeroflotnál, Koreaan Air-nál és Turkish Airlines-nél sem volt gond, de az Iberia-t nem ismerem,valószínűleg náluk sem gond, de jobb rákérdezni.
2012. nov. 9. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ryanairnél még örültek is az én akksijaimnak. Volt miből világítani az úton.
2012. nov. 9. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, szerintem sem fog gondot okozni a készülék és az elem sem.

Írtam egy emailt, a válasz nem nagyon segített ki, de több a semminél. Felvettem a kapcsolatot az adott légitársasággal.

"A Budapest Nemzetközi Repülőtérén nem lehet az adóvevő és az akkumulátor egy helyen, ezért azt javasolnám, hogy a készüléket a kézipoggyászba, az akkumulátort pedig a feladott poggyászba tegye.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy a célállomáson milyen szabályok érvényesek, így ezzel kapcsolatban kérem vegye fel a kapcsolatot a légitársasággal, akik biztosan tudnak Önnek segíteni.

Köszönettel / Kind regards

Molnár Lívia

asszisztens / assistant

Budapest Airport Zrt."

2012. nov. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!