Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Wizzairen tényleg nem lehet...

Wizzairen tényleg nem lehet gyógyszert vini?

Figyelt kérdés
A wizzair weblapján azt írják, hogy se kézipoggyászban se feladott poggyászban nem lehet gyógyszert szállítani

2012. aug. 2. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ezt írták, akkor nem. Miért írnának ki nem igaz dolgokat?:)
2012. aug. 2. 10:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig mindig malévval utaztam (ott lehetett). Most utazok először Wizzairrel. De szerintem a Wizzairnek nincs köze ahoz, hogy mivel engedjék át az embereket az ellenőrző kapun.
2012. aug. 2. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha te ennyire tudod, hogy hogyan működik egy repülőtér, akkor miért írsz ide kérdést?:)

Lehetséges, hogy az ellenőrző kapuhoz nincsen köze a Wizzair-nek, mivel azt ha jól tudom más cég működtet. De hogy mit engednek fel a gépeikre és mit nem, az rájuk tartozik. Nem engednek gyógyszert, akkor nem engednek gyóyszert. Ennyire egyszerű a dolog szerintem. Nem kötelező őket választani.

2012. aug. 2. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!