Kb. hány fokos lehet egy repülőgép csomagszállító része?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 23:06
1/7 anonim válasza:
Attól függ mikor. Dolgoztam rakodóként, nyaranta mikor leszállt a gép, a raktérben kb 10 fok volt, de lehet hogy kevesebb is, rendesen fáztunk, és kb fél óra alatt felment vagy 50-60-ra.
2/7 anonim válasza:
10-25 C° között, pontosat nem tudok mondani, de az biztos, hogy szabályozva van, hiszen élő állatot is szállíthatnak, de a személyzet is tartózkodhat akár út közben a csomagok közt különleges esetekben.
3/7 anonim válasza:
A raktér ugyan úgy fűtött, mint az utastér. Az csak egy urban legend régről, hogy ne lenne az.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Én a meleg miatt aggódom, mert nyáron szeretnék élőállatot szállítani, körülbelül másfél óra az út.
Szerintetek megéri? (2 hét nyaralás)
2012. aug. 7. 16:30
5/7 anonim válasza:
Neeeeee!!!!
Én is repülővel viszem a kutyámat, DE a fedélzeten. Igaz kistestű. Van egy pilóta ismerősöm,és amikor megemlítettem neki, hogy viszem magammal, azt mondta rendben, de eszedbe ne jusson a raktérbe rakani!
Ott olyan a klíma ,amilyen...
Ne kozkáztass szerintem!
6/7 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy az út hosszától és a légitársaságtól függ. Egy beaglenél nagyobb méretű ebet úgysem engednek be az utatástérbe, pláne, ha csak turistaosztályra szól valakinek a jegye. Ha nem fapadossal utazol, akkor egészen nyugodtan viheted a jószágot a csomagok között - de a légitársaságnak előre jelezd hogy kényes ügyről van szó!
7/7 Kiki01 válasza:
A klima még csak hagyján, de láttad hogy hogy bánnak a rakodók a csomagokkal? Tovább nem is ragoznám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!