Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autórongálás, mi a véleményed?...

Autórongálás, mi a véleményed? Többi lent!

Figyelt kérdés

Elmesélem, hogy jártunk, full kiakadtam!

Parkolni szerettünk volna, egy 3 helyes parkolóban! A középen álló hölgy elég helypazarlóan állt be, alig fértünk oda! Megkérdeztük tőle, h nem lehetett volna normálisan parkolni? Erre leidegbetegezett és 20m után utánunk kiabálta, hogy bunkó! Mindezt egy kultúráltnak kinéző 50es hölgy, bár nem ennek nevezném.....

Mire visszamentünk a hátsó ajtón egy 10cmes karcolást találtunk, úgy látjuk kulccsal!

2009. okt. 16. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
És csak feltételezed, de nem tudhatod biztosan, hogy ő karcolta -e meg!
2009. okt. 17. 10:48
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

Én 19 éves vagyok és egy éve napiszinten vezetek.Ha ugy parkolok le hogy közel áll hozzám egy auto akár oldalról akár elölről hátulról mindig felírom atelefonomba a rendszámát és az autótípusát színét..

Vagy ha szúk a hely vagy tolatni kell amásik autósnak akkor is felirom mert sokbénát látok akik tolatásközben leverik a visszapillantót vagy bármi.Ezaz egyetlen jotanás.Ha a rendőrség nemis tesz semmit te magánakcioba léphetsz.

2009. okt. 17. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
magánakcióba.....és amíg te nem voltál ott a kocsinál mondjuk három autó lett az egyből és a második karcolta meg a kocsidat.Hát engem így akartak 1 hónapja MEGVERNI nő létemre,azért mert piros yarisom van.ÉS piros csík volt a hülye ku...va ezüst szutykos skodáján...aztán rendőrségi ügy lett belőle és a kamerák rögzítették hogy egy piros audi volt aki utánam állt be.csak hát ő is felírta a rendszámomat mert fiatal nő egy piros yarissal egyszerre parkolt be vele és biztos meghúzza a kocsiját.Ennyit az egyéni akcióról.Engem majdnem megvertek ő meg most felfüggeztetten van.
2009. okt. 17. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyilván nem verekedésre gondoltam...Aztmajd a gyávák.
2009. okt. 17. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A BMW-s gonosztevőt eddig még nem láttam. Legalábbis nem tűnt fel. De ma, a Lágymányosi-híd pesti hídfőjénél szabálytalanul elém kanyarodott. A dupla sor kb. 70-nel haladt fel a hídra, de ő látva, hogy csak egy mezítlábas Opel gurul éppen felé, villámgyorsan bevágott elém. Sokat mondok, ha 2 méter volt közöttünk.

Mit tesz ilyenkor a rutinos Opel-vezető? Fékez, és dudál a baleset elkerülése érdekében. Én is ezt teszem. Dudálok egy rövidet. Bár ne tettem volna!...

A BMW-s gonosztevő nagyot fékez. Számítottam erre, és már húzom át a kormányt a belső sávba. Közben látom, hogy hadonászik a kocsijában, rázza az öklét és kiabál. Szoláriumbarna arcából vészjóslóan villog ki a szeme. Nagytestű, joggingruhás barom. Na, ez is az utak terminátorának képzeli magát. Gyors számvetés: mit tehetek? A Lágymányosi-hídon haladva nem sok esélyem lehet védekező manőverekre. Talán nem jön neki a kocsimnak...

Mindenesetre visszasorolok elé a külső sávba, hogyha nekem hajt, a vonóhorgomat találja el. Közben kiugrik mögülem, és a belső sávban mellettem haladva próbál az immár lehúzott ablakán át ordibálni rám. Kicsit lemaradok, bekapcsolom a rádiót, hogy ne halljam a káromkodását. Eszembe jut, vajon van-e nála fegyver. Hallottam már olyat, hogy valaki indulatból lelőtte a másik autó vezetőjét...

Végre elérem a budai oldalon a lehajtósávot. Elhatározom, hogy csak az utolsó pillanatban kanyarodok ki jobbra, ő meg hadd haladjon a sorral tovább egyenesen. Valahogy nincs kedvem egy útvonalon menni vele, mert egyik ismerősömet hasonló helyzetben péppé verték a következő piros lámpánál.

No, gurulok, gurulok szépen, ez meg csak oldalazik mellém. Átnézek, hát egy másik mozdonyszőke ül az anyósülésen. A gonosztevő folyamatosan ordít és hadonászik. Jól megfigyelhető külsején is, viselkedésén is a fajtajelleg.

Már a lehajtósávban haladok, amikor BUMM! Nagyot csattan az autóm oldala. A tükörbe pillantok, és látom, hogy mögöttem pattog az úton valami konzervdoboz nagyságú tárgy. Ennek analizálása helyett gyorsan leolvasom a távolodó fekete BMW kombi rendszámát: JBX 526.

Ja, nem, szerintem nem roma volt. Dehogyis. Legfeljebb cigány. A modern kor BMW-s barma, aki személyes sértésnek tekinti, hogy mások is közlekednek rajta kívül az úton...

2009. okt. 17. 23:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!