Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autórongálás, mi a véleményed?...

Autórongálás, mi a véleményed? Többi lent!

Figyelt kérdés

Elmesélem, hogy jártunk, full kiakadtam!

Parkolni szerettünk volna, egy 3 helyes parkolóban! A középen álló hölgy elég helypazarlóan állt be, alig fértünk oda! Megkérdeztük tőle, h nem lehetett volna normálisan parkolni? Erre leidegbetegezett és 20m után utánunk kiabálta, hogy bunkó! Mindezt egy kultúráltnak kinéző 50es hölgy, bár nem ennek nevezném.....

Mire visszamentünk a hátsó ajtón egy 10cmes karcolást találtunk, úgy látjuk kulccsal!

2009. okt. 16. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Az a gond ilyenkor, hogy te sem tudhatod, hogy ő miért áll úgy. Mert könnyen lehet, hogy a korábban mellette levő állt meg úgy, hogy ő nem tudott normálisabban beálni.

Ezért szerintem kár beszólni, legalábbis felesleges, nekem ez a tapasztalatom.

Én is jártam már úgy, hogy parkolóban vonalra tudtam csak állni a másik autó miatt, aztán amikor mentem vissza ,úgy tűnt, mintha én lennék béna, vagy bunkó, mert a mellettem lévő már elment

2009. okt. 16. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem a szélterelőt tépte le a kocsinkról egy bunkó, mire visszaértem. Pusztán azért, mert a batár kocsijával nem tudott elsőre kifordulni a parkolóhelyről a miénk miatt (szabályosan álltam be).
2009. okt. 16. 21:17
 3/15 A kérdező kommentje:
3autós helyen 1már régen ott áll, teljesen szabályosan, a hölgy előttünk állt be éppen! Csupán ezért szóltunk, egyértelmű, ha nem látom a parkolását, meg sem szólalok!
2009. okt. 16. 21:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb ha ilyen van és kakaskodik a szabálytalankodó,érdemes a rendszámot alaposan megfigyelni
2009. okt. 16. 21:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen már én is bánom, csak hát ki gondolta volna, h ide fajult ez az ország, hogy 50éves hölgyek megkarcolják az autódat, csupán mert szóltál neki! Mellesleg ő nem tudott parkolni....
2009. okt. 16. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

NA ha azt kérdezted,hogy nem lehetett volna normálisan beparkolni.....hmmm...TAlán illedelmesen esetleg megkérdezni,hogy ne haragudjon de így mi nem férünk ide és lehetne kérni hogy arrébb álljon....

Persze ha illedelmes voltál vele akkor tényleg egy tapló.

NEkem is volt olyan hogy nem tudtam rendesen beállni:DElőre parkolásból gyér vagyok.:DAztán jött a faszi hogy ez a baj a yarisos nőkkel......NA pechjére hátraparkolást azért vágom.VAgyis csak azt.Beszálltam betolattam:DAztán pofán röhögtem és megkérdeztem hogy így jó lesz e.:DÉgett szegényke.

2009. okt. 16. 21:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Tudod, nem is az a gáz, h lebunkózott, hanem h megkarcolta az autót!
2009. okt. 16. 21:45
 8/15 anonim ***** válasza:

ha nem annyira veszélyes pár ezer ftért kapsz filcet,ami eltünteti a karcot

21:36 voltam

2009. okt. 16. 21:55
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg nemtudom mit kell letámadni szegény embert ha esetleg valamit nem úgy csinál. Lehetne szépen is közölni a mondandónkat. Kitudja milyen gondjai vannak az életben és akkor még jön egy beszólogató is. És ha akkor is ellenséges akkor talán jogos ha letámadod. Persze ha valaki jól csinál valamit az alap és nem jár dicséret. Gondolom azért egy kétméteres kigyúrt állattal nem lettél volna ilyen nagylegény. csak egy szegény törékeny nővel.
2009. okt. 16. 22:24
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos, ez egy ilyen ország... :-[

Múltkor egy száguldozó autó után integetett néhány gyanútlan polgár, erre a száguldozó visszament és az egyik integetőt halálra verte... (Pár nappal később a kórházban belehalt a sérüléseibe a férfi.)

Pedig csak szólni akartak neki (jogosan!), hogy túl gyorsan megy lakott területen!

Még örülhetsz, hogy nem volt nála pisztoly és nem lőtt hasba!

Én itt lassan már semmin sem csodálkozom...

2009. okt. 17. 04:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!