Szerintetek jogos volt?
Mentem a főúton és mivel 80-90-el mentem nem soroltam át a kapaszkodósávba hanem maradtam a helyemen!
Szüleimmel voltunk vásárolni én vezettem (1 éves jogsim van)
na most mivel az autónknak a kormányösszekötőjét csak a hétvégén cserélik ki így nem mentem vele gyorsabban mint 90.
Mint tudom kapaszkodósávba csak akkor kell behajtani ha nem tudsz 40-nél többet menni de mivel én 80-90-el mentem (sötétben) és 60-as korlátozótábla volt kitéve és a mögöttem haladó villogtatott és egyszer csak 2-en lekerültek az egyik nem de a furgonos össze-vissza dudált!
Kérdem én mire volt ez jó,mivel tudtommal nem tartottam fel a forgalmat!Érdekes módon a többiek normálisan jöttek utánam.
Szerintetek jogosan villogtatott meg dudált?
Amúgy ladám van nem kis kinézettel.
Jó én megértek mindenkit :)
Tudom h én sem voltam szabályos de ha lassítok belém is jön...
érdekes módon senki sem közlekedett a kapaszkodósávban - autó volt mögöttem és csak ez a k..g volt ilyen szemét ráadásul mikor visszasorolt elém azt hittem leviszi a kocsim elejét... apám mellettem ülve k..va ideges volt és azt mondta ha most én ülnék a helyeden letolnám az útról,és ha valamit szólna agyonütném :D ! (persze durvábban mondta)
érdekes módon mindenki szépen jött mögöttem 90-el...
Ráadásul sötét is volt szóval erdő mellett őzekre is figyelni kell :D
Nem érteni hová sietnek , nekik fontosabb a halál mint az élet! Úgy kell nekik...Még szerencse hogy higgadt sofőr vagyok és nem kapom fel a vizet hamar..de erre Pff..
még egy dolog: a kamionosra nem dudált pedíg azt is megelőzte és az is velem egy sebességbe haladt :)
Amúgy még 1 évid türtőztetnem kell magam sebesség terén nehogy elvegyék a jogsimat (az nagyon fájna)
Akkor hatvanasnál miért mész 90-el????
És ha letelik az egy év???140-el mész???Akkor majd te is azok közé tartozol akik meg szeretnének halni???NEm nagyon értem ezt.Amúgy ha félsz az őzektől ne menj 90-el mert gondolom ismered a féktávokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!