Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek érdemes 4 évszakos...

Szerintetek érdemes 4 évszakos gumit venni?

Figyelt kérdés
Most vagy a jövő hónapban akarom cserélni a kocsin a gumikat.Szerintetek ha 4 évszakosat veszek az megállja a helyét télen is meg nyáron is ??Mi a véleményetek róla?
2009. okt. 16. 00:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekünk két kocsink van. Egyiken négy évszakos van. Arra jó, hogy nem kell gumishoz rohangálni. Városba munkába járni tökéletes. A másikon, ami rendesen használatban van, azon rendesen téli, és külön nyári van. Van különbség (:

Tanulság az, amit már előttem leírtak. Városban rövid távra jó a négyévszak, de ha rendesen használni akarod, akkor érdemes télit venni.

2009. okt. 31. 10:17
 12/12 anonim válasza:

Hali,

saját tapasztalat:

vettem egy good year nyári gumit 3. szezon alatt berepedezett , ki kellett dobni az se éri meg!! 4 év le felrakás kb 5 ezerrel számolva az 40 ezer a gumisnál.valószínűleg ez drágulni fog még. veszel pluszba 4 db felnit egyikeken téli másik 4-en nyári és magad cserélgeted emelővel( ha van lehetőséged tárolni a 4 kereket )

ha nincs akkor 4 évszakos, abbol a gagyibb hamarabb el fog kopni.Egy cikkben azt olvastam, hogy 4 évszakost azoknak nem ajánlják akik

domboldalt , hegyoldalt laknak és télen is biztonsággal fel le akarnak menni, mennek külföldre, autópályán nagy sebességgel szeretnének közlekedni, ónos eső túlsagosan fagyott utakon.sok ezer kilómétert mennek évente.

ha ezekrád nem igazak ,lassan mész, városban főleg nyugodtan vedd meg a 4 évszakost.

remélem segítettem.

2012. nov. 25. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!