Érdemes 3 éves 4 évszakos gumit megvenni?
Figyelt kérdés
Haverom adna el olcsón tiszta új repedés szakadás mentest csak annyi hogy 3 éve vette a gumikat.Szerintetek érdemes még ezeket megvenni?2010. aug. 9. 16:12
1/19 anonim válasza:
Jobban bízom az 1 éjszakásban, de te tudod...
2/19 anonim válasza:
perszee érdemes legalább haverodnak lessz pénze és mehettek sörözni persze ő fizet xD
3/19 A kérdező kommentje:
marhára humorosak vagytok!
2010. aug. 9. 16:34
4/19 A kérdező kommentje:
Most mi a baj ezzel a kérdéssel?
2010. aug. 9. 16:34
5/19 anonim válasza:
Persze. Ha nem szálszakadt, meg nincs félrekopva+megfelelő a mintamélysége akkor minden további nélkül. Milyen méretű amúgy?
6/19 A kérdező kommentje:
na végre egy normális hozzá szólás :)
A mérete 135/80 r12 Márkája Debica(Marutira kell)
Amúgy kb 5-6 mm a mélysége szóval szerintem még elég újnak számít.
2010. aug. 9. 17:03
7/19 anonim válasza:
Arra is gondolj, hogy a gumi elöregszik.De te tudod, meddig kell szolgálnia.
8/19 anonim válasza:
3 év alatt max akkor megy tönkre, ha leengedve állt az autó alatt
9/19 A kérdező kommentje:
ma 17:40
Persze azért kérdeztem meg hogy érdemes e megvenni.Amúgy csak munkába járó autó szóval naponta max 30 Kilométert megy.
ma 17:44
A gumik felfújva vannak tárolva autóról leszerelve száraz helyen.Kb 2 éve állnak garázsban és 1 évet voltak használva.
2010. aug. 9. 17:50
10/19 anonim válasza:
Én akkor is megvenném, már ha csak arra gondolok h van itthon pár garnítúra gumim felnin, amik többek 3 évesnél, és semmi bajuk nincs, nincsennek megrepedezve, még a nyomás is megvan bennük, akkor azok se lehetnek olyan rosszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!