Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Érdemes 3 éves 4 évszakos...

Érdemes 3 éves 4 évszakos gumit megvenni?

Figyelt kérdés
Haverom adna el olcsón tiszta új repedés szakadás mentest csak annyi hogy 3 éve vette a gumikat.Szerintetek érdemes még ezeket megvenni?
2010. aug. 9. 16:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2010. aug. 9. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Utolsó lemaradt...

Ezek mind 4-5éves gumik, és legalább 2-3éve nincsnnek használva, és mint látszik semmi bajuk nincs. A 3. és 4.-ik képen a gumit kb2hete rakta fel a gumis, azok még 5 évesnél is idősebbek, és legalább még 1 szezont elmehet a gumis szerint.

2010. aug. 9. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd meg és használd. Csak érdekesség képen említem, hogy újrafutózásra 6 éves korig lehet felhasználni a karkaszt. Felújítás után még elmegy 4-5 évet.

Egy "szakmabeli".

2010. aug. 9. 21:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Hmm...még mindig ezen a témán vagyok én is. Most megnéztem a család összes autóján a gumikat, anyám Scenicjén hátul DOT 3500-as gumi van. Ez csak annyit tesz, h lassan 10éves, mint az autó. És jobban megnézve a futófelület, és oldalfal találkozásánál már repedezik. Gyorsan ki is adtam ukászba, h cserélje le. Első mehet hátra, az új meg előre...
2010. aug. 11. 11:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezek az abroncsok teljesen rendben vannak.

Szerintem

Autószerelő

2010. aug. 13. 13:41
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Szerintem holnap meg is veszem.
2010. aug. 13. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha nyolc évesnél öregebb a gumi, azonnal szedd le! Tovább használni TILOS! A Michelin újtafutózójában nyolc évnél idősebb gumikat vissza kell dobni a megrendelőnek.

Ha egy balesetben rájönnek, hogy nyolc évnél idősebb a gumid, külön megbüntetnek érte!

A négy évszakos gumi meg nem jó! Olyan anyag nincs, ami egyformán viselkedik hidegben, mint melegben.Az csak marketingfogás. Ha nem akarsz életeket veszélyeztetni, akkor ne tedd fel a négy évszakos gumikat.

2010. nov. 4. 15:35
 18/19 A kérdező kommentje:

ma 15:35

köszi a választ.

Hát már megvettem.Amúgy 2006 évjáratúak de kb 90 % állapotúak szóval nagyon keveset használt.Már nem tetettem fel mert most rendeltem meg a téli gumikat és inkább azokat fogom használni.

Amúgy már gondolkoztam rajta hogy eladom ezeket a gumikat és veszek nyárit.

2010. nov. 4. 16:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt jól teszed.
2010. nov. 5. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!