Devica márkájú gumit érdemes, szabad venni, biztonságos vele közlekedni személykocsin?
Azért vannak nagyon jó névévszakosok nem túl baráti áron.
Nekem Pirelli P2500 négyévszakosom van, ez még megfizethető. Nagyon bevált, nyáron sem tapasztaltam problémát, az esős napokon pedig többször az életemet mentette meg. Mondjuk egy fagyos télen Ausztriába nem mennék vele, de átlag magyar körülmények között megfelel. Pl. most éjjelente lemehet a hőmérséklet 4 fokra, délutánra meg 25 fok van. Akkor naponta cseréltessek gumit? Márpedig aki most éjjel nyári gumival megy, nagyon megjárhatja. A magyar időjárás néhány hét nyári és téli rendkívüli időjáráson kívül inkább a négyévszakos guminak felel meg.
Én a Durex-re esküszök, villamoson, buszon, trolin, vagy hétvégén autón is biztonságos vele közlekedni. Amennyiben viseled és a sexpartnered orálisan kényeztet, abban az esetben állj meg mielőtt fának mész.
ui: ilyen szar gumit nem vennék, inkább járnék gyalog......
"ilyen szar gumit nem vennék, inkább járnék gyalog......"
valószínűleg gyalog is jársz, és csak a szád nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!