Az alábbi két KRESZ szituációban mi a helyes továbbhaladási sorrend?
2013. jún. 6. 21:05
1/28 anonim válasza:
Elsőnél: D megy előszőr aztán az A
Másodiknál: A, D és a C
3/28 A kérdező kommentje:
Először is ha már ott vagyunk, akkor egy újabb szituáció:
Másodszor: még várok egy kicsit aztán leírom, hogy a tesztoldal szerint mi volt a helyes sorrend.
Az első képnél úgy látom nincs egyetértés. Elmondanátok, hogy miért így vagy úgy válaszoltatok?
2013. jún. 6. 21:18
6/28 anonim válasza:
Az első képnél, mivel mind a kettőjüknek stop van, ezért jobb kéz szabály lép érvénybe, tehát az A jelű kocsi mehet először, mivel ő van a D jelű jármű vezetőnek a jobb keze felől.
7/28 anonim válasza:
Igen, de mivel a D betűsnek nagyobb autója van, ha lendületben marad a stop táblánál bizony neki van elsőbbsége, mert ha pl én ülök az A jelűben ki nem hajtok elé, az tuti. Most mondja bárki is aki gyakorlott vezető, hogy nincs igazam. :-)
9/28 anonim válasza:
Igen-igen én se mennék ki elé, ha látnám hogy nem áll meg. Erre szoktam mondani, hogy mindig annak van elsőbbsége akinek megadják :)
10/28 A kérdező kommentje:
A teszt szerint:
- első kép: D, A volt pedig én A, D-t jelöltem
- a másodiknál elszálltak az eredmények de tuti, hogy nem A, D, C volt amit én jelöltem.
2013. jún. 6. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!