Nagyon nem megy a vezetés. Mit tegyek?
Nos van egy kis problémám. A B kategóriát próbálom megszerezni. Augusztusba kezdtem neki, a kresz vizsgán átmentem 70 ponttal, majd jött a rutin ott is elsőre.
Bár rutin gyakorlat előtt soha nem vezettem autót, ezért nagyon féltem tőle, és eleinte az sem ment annyira. Most forgalomba vagyok. 18 órát vezethetek ott, eddig levezettem 16-ot. Jövőhét pénteken vizsgázok, legközelebb már csak csütörtökön tudok 1,5 órát.
Forgalom nekem nagyon rosszul megy. Gyakorlatok közben nem egyszer avatkozik bele az oktatóm. Ha nincs, simán elütöttem volna vagy 10 gyalogost. Az elsőbbség adásokkal is gondjaim vannak, lassan reagálok, és van amit szinte nem veszek észre. Táblát vagy autót. Igyekszem, hogy jobban menjen, de ilyenkor már azért jól kellene mennie, de nagyon nem megy. Igazából nem is érdekel annyira, soha nem vonzottak az autók fiú létemre. Meg már a vezetést is eléggé megutáltam. Most már kénytelen vagyok végig csinálni. Talán ha még olyan 15-20 órát tudnék vezetni, akkor talán jobban menne, de erre egyáltalán nincs már keretem. Apám autójával meg nem mászkálhatok se a városba se máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!