Azok elő szoktak kerülni akaik balesetet okoznak, majd elhajtanak egyből?
Látom ezekben a videokamerás felvételekben, hogy sok neki megy a másiknak, vagy kifordul elé, majd egyből elhajtanak.
Ezeket elő szokták hamar keríteni?Nem nagyon lehet ezt megúszni?
Meg lehet lépni persze, sokan úgy élnek jelengleg is hogy tudják hogy felelni kéne kártérítést fizetni, ehelyett hallgatnak inkább.
Én csak olyanról tudok hogy a hapsi letörte a másik tükrét kocsival, és lelépett :D
Az ilyeneknek hasonló mentalitásuk lehet, mint a videóban lévő előzős fickónak, nem nagyon hatja meg őket ha balesetet okoznak, és valószínűleg azért is hagyják el a helyszínt, mert meg tudják úszni. Magyarul elég sokan nem kerülnek elő ezek közül. Itt a videó.
http://www.youtube.com/watch?v=5Yxx4Lj7V0Y
Egyik barátom mondta, vagy lehet hogy olvastam valahol, hogy egy emberke egy bevásárlóközpont parkolójában nekitolatott egy másik autónak, aminek nem volt ott a tulaja. Kiszállt, elkezdett írni egy papírt és a szélvédőjére tette, majd elhajtott.
Normális ember azt gondolná, hogy az adatait hagyta meg, de valami olyasmit írt, hogy: "én tolattam bele az autójába és csak azért írom ezt a levelet, mert a parkolóban mindenki engem néz". Szóval vannak fura esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!