Fog okozni az balesetet, aki feltartva másokat ingerel az előzésre?
Amikor valaki képes a csatornafedeleket kerülgetni 40-43mal, és nem lehet megelőzni lassan biztonságosan, csak gyorsabban(60-70km/h fele).
Mert sokak idegbajt kapnak ettől.
Köztük én is.
És nem szeretek gyors hajtani, de utálom, ha valaki ilyeneket csinál.
Na most ez ilyenektől kezdek el inkább nagyobb sebességnél egyenes szakaszon előzni.
Most ki a rosszabb?
Én mert felelőtlenűl vezetek(nagy sebességgel megelőzöm) vagy akik így vezetnek, hogy az ember már vágná az ereit, és előzni akar?
Akkor az idegbajosok szedjenek nyugtatót. Tudod a lakott területen 50 az azt jelenti, hogy MAXIMUM 50-nel lehet menni. Nem pedig, hogy annyival kell! És remélem egyszer valahol "lelőnek", és megkapod azt a bizonyos csekket gyorshajtásért.
Nem értem miért vagy idegbajos 40-43 km/h miatt.
És igen, Te vagy a rosszabb, mert Ő ennyivel nem veszélyeztet senkit, és akkor "kényszerítene" előzésre, ha 20-30 km/h-val menne...
Mind a két típus rossz. Meg kéne szabni egy minimum sebességet is, mert amit egyesek művelnek "biztonságos vezetés" néven az már túlzás.
Személyes kedvenceim a lakott területen kívül-belül 60-70-el közlekedő egyének.
Aki félve vezet vagy fél vezetni és ezzel mindenkit feltart az inkább ne vezessen!
sokan görcsölnek vezetés közben,remegnek,izzadnak..stb..stb..(szét Foss*k magukat)
ja és nem nagyon értek egyet a 4-es válaszolóval! ős is egy fossógép sztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!