Ti tolerálnátok ezt?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy vajon idegesítem-e a közlekedő többi részvevőit azzal, ha meglátom 200-300m-rel a kereszteződéstől visszább, hogy piros van, akkor már elkezdtek motorfékezni, és lassulni, és ilyenkor ha azt nézzük, kb 40-30-20 km/h-val megyek. Elvileg ugye nincs értelme padlógázt nyomni azért, hogy megkelljen állni a pirosnál, helyette gurulok, és mire odaérek akkor vált zöldre, akkor meg már felgyorsulhatok.
Titeket ez zavar? Feltartásként kezelitek?
2013. máj. 29. 13:10
1/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna....piros van hova rohanjak?..
2/16 anonim 

válasza:

nem
ennél sokkal rosszabbak is vannak
3/16 anonim 

válasza:

Indokolatlanul nem szabad a forgalmat feltartani. Ha mögötted kocsik vannak akkor a te üzemanyagsporolásod nem indokolja hogy lassan menj.
6/16 anonim 

válasza:

Én is így szoktam. Egyszer jártam úgy hogy előttem más is így csinálta de mentem ugyanúgy utána. Tehát nem volt gond.
7/16 A kérdező kommentje:
Akit zavarna, azt miért zavarja? Előrébb ő se tud jutni :)
2013. máj. 29. 17:50
8/16 anonim 

válasza:

Engem nem zavar, én is így szoktam. Hülyeség nyomni neki és közvetlenül a piros előtt taposni a féket. Gondolom nem 10 00 m-ről kezdesz már lassulni, hanem ésszerű távolságon belül!
9/16 anonim 

válasza:

Ha a kocsisor elején mész akkor nem illik elvárni hogy mindenki a te vezetési stílusodnak megfelelően lassítson. Nem tudom hogy adott helyzetben engem zavarna-e, de azért nem csodálkoznék rajta ha folyamatosan ráddudálnának, vagy kikerülnének.
10/16 anonim 

válasza:

Azért ha már 300 méterre a lámpától lassítasz az nem fog mindenkinek tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!