Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha sürgős a rendőrnek miért...

Ha sürgős a rendőrnek miért nem kapcsolja fel a kék lámpát?

Figyelt kérdés

Ma kora reggel lakott területen kívül haladtam eléggé be voltam lassulva, 80 helyett 50-60-al mentem, kényelmesen mígnem egy kamion el nem kezdett mögöttem dudálni meg villogni és teljesen rám jött.

Gondoltam akkor gyorsítok és ráléptem a gázra, 120-ig felnyomtam.A kamion 2-3 autónyi távolságot tartva jött mögöttem, szóval nyomta neki rendesen.

Aztán a kamion mögül egy rendőrautó bukkant fel és mint egy kilőtt nyílvessző elszáguldott a kamion mellett majd vissza sem tért a sávjába, engem is megelőzött és csak aztán tért vissza ,majd pillanatok alatt eltűnt a távolban.

Az autó nem szirénázott és a tükörben úgy láttam,hogy egy civil ruhás ürge vezeti, ezért feltételezem, hogy nem volt szolgálatban és oka sem lehetett arra,hogy a szirénát használja, de nagyon sietett.

Először megijedtem,hogy le fog állítani amiért gyorsan megyek, de hát nem...minden esetre egyből lelassítottam a megengedett sebességre.

Csak nem értem...mi lehetett ennyire fontos?És ha bemérik akkor megkapná e a büntetést?Hisz aki nincs szolgálatban az hová siet?Aki pedig szolgálatban van az miért nem használ kék lámpát?

2013. ápr. 24. 22:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Agyonszínezett kamusztori a 120-al menő kamionról, miegyébről. Teljesen érdektelen, nem lehet rá mit válaszolni. Csak újabb kérdést lehet feltenni... ha valaki ennyire unatkozik, miért áll neki kérdéseket kitalálni, ahelyett hogy valami értelmeset csinálna.
2013. ápr. 25. 12:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kicsit lemaradtam, de a kamionok nem 90-nél szabályoznak le? :D
2013. ápr. 25. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!