Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy rendőrnek csak az a...

Egy rendőrnek csak az a feladata, hogy megbüntesse a szabálytalankodókat? A segítség nyújtás már túl megy a hatáskörén?

Figyelt kérdés

Mondhatjuk, hogy ez az eset nem jellemzi a redndőrség munkáját...

De úgy gondolom, hogy a rendőrség feladata a segítségnyújtás is.

http://www.youtube.com/watch?v=1qSPP95zdCQ

És itt a rendőr az utolsó ember, aki oda megy a motoroshoz.

Pedig szerintem ha valaki akkor onnan a rendőr tud a legjobban elsősegélyt nyújtani, vagy bármi...

Erre lazán oda sétál a motoroshoz... Elképesztő!

Képzelem, ha a srác ripityára töri magát, akkor is ilyen lazán lépett volna-e fel a rendőr.

2013. márc. 10. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem értem mi bajod van...láthatóan semmi baja a srácnak. Esetleg még a kiszakadt nadrágját is be kellett volna foltoznia a rendőrnek?

Ez tipikusan a kákán is csomót keres...

2013. márc. 10. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja egyből fel is pattant nem értem mit kellet volna tennie,ennél estem már sokkal nagyobbat és a kutya sem segített ez szerintem nem olyan durva...
2013. márc. 10. 10:11
 3/10 szántóvető ***** válasza:
bár nem vagyok motoros de farmerben felelőtlenség motorozni...Elképesztő! :) a srác talpra szökkent,3-an indultak a segítségére,sztem nem volt gond a rendőr fellépésével.
2013. márc. 10. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a következőt látom: a rendőr nem véletlenül volt éppen ott, talán biztosította az útjukat. Ebben nem vagyok biztos. De azt látom tisztán, hogy az esés pillanatában ő is elindul azonnal a motoros felé, közben rádiózik. Ha a feltételezésem helytálló, akkor nyilván azért, hogy a társak biztosítsák az utat (lassítsák vagy megállítsák a forgalmat). Illetve arról tájékoztathatta őket, hogy bár bukott a motoros, de semmi komoly. A sporttársak odaszaladtak, ő lassabb volt, ez igaz. De a többi motoros inkább a géppel volt elfoglalva, mint a lovasával. Utóbbinak láthatóan nem történt komoly baja. A kezét fájlalta egy kicsi, de amikor már felállt, semmi nem érződik rajta. Nem bizonytalan a lépte, nem sántikál, nem fájlalja semmijét. Mit tegyen a rendőr, ha nincs dolga más?
2013. márc. 10. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=UHcW3lGy2Q0

Itt meg pont a rendőr ment oda elsőnek, és még Magyar is...

2013. márc. 10. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
#5, mert ők tartották a tanfolyamot :)
2013. márc. 11. 15:41
 7/10 A kérdező kommentje:
loool
2013. márc. 11. 16:11
 8/10 sni ***** válasza:
Azért az feltűnt, hogy kaliforniai rendőr, ugye? egyébként semmi furcsa nem volt a fellépésében, főleg, hogy egyből felállt az ember!
2013. ápr. 2. 10:24
 9/10 anonim válasza:
A motorosnak tényleg nincs szemmel láthatóan komolyabb baja, de válaszolva a kérdésedre, a (magyar) rendőrnek kötelessége a segítségnyújtás!
2013. ápr. 20. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Odament hogy megbüntesse.
2015. júl. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!