Miért olyan rendesek a kamionosok?
Múltkor jött le egy lehajtóról egy kamion, megálltam a körforgalomban, elengedni, be tudtam volna gyorsan menni elé, de gondoltam, nem szeret fékezgetni egy kamionos se.
Legalábbis én utálnék, és erre mit csinál? Megállt a körforgalomban, és maga elé engedett... :D:D:D
Miért ennyire kedvesek? Nem sietniük kéne a szállítmánnyal?
Sokszor nem egyértelmű a személyautósok szándéka. Ilyenkor jobb engedni, mert megtörténik, hogy akkor vágnak elénk, vagy próbálnak mellettünk elhaladni, amikor már holttérben vannak, és nem lehet látni őket.
Egy esetben nem szeretek fékezgetni: autópályán megyek 85 - 90 - et, jön egy felhajtó, fél kilométer hosszú gyorsítósáv, hely van, jön az úrvezető, nemegyszer komoly kocsival, s a fél kilométer nem elegendő neki felvenni a forgalom sebességét. Elvárná, hogy megfékezzek 40 tonnát, ha nem teszem, képes 60 - nal, a gyorsítósáv közepéről elém szédülni, s csak csigalassúsággal tovább gyorsítani. Itthon és külföldön gyakran megtörténik, számomra rejtély miért.
4es!
Sajnos sok kollega bunko modon kivagja a vasat azonnal es balesetveszelyesen! Ez sem jo! Viszont! Vannak olyan autosok is akik pont le****jak hogy en ott vagyok meg akkor se engednek be ha a belso sav ures lenne es megtehetnek konnyeden. Az pedig megint csak nagyon balesetveszelyes ha egy tobb tiz tonnas jarmuvel kell a gyorsitosav vegen fekezni vagy iranyt valtani, esetleg lenduletet veszteni es tempo nelkul kerulni az autopalyara mert egy hulye nem enged be, ezert En is lehetoseg szerint a legkorabban probalom elfoglalni a helyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!