Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsi nélküli motorozás?

Jogsi nélküli motorozás?

Figyelt kérdés

Tudom, van már kismillió ilyen kérdés. De. Ha én apummal kimegyek egy Simsonnal a világ végére (egy erdő melletti kis út, nem magánút, de még egy lepke sem jár ott), ami régen szemétlerakó hely volt, és autó elől alapból el van zárva, akkor belémköthet a rendőr? - Sisak van, motor műszakilag ok, papírok is rendben vannak, apum meg ott lenne. Ha mégis arra tévedne a rendőr (amilyen szerencsém van), akkor lehet valami gond?

Mellesleg nem értem, hogy miért fáj az, ha egy teljesen elhagyatott úton gyakorol valaki, ahol tényleg SENKIT nem veszélyeztet az ég egy adta világon, még a virágokat sem, mert az sincs, és balesetet sem tud okozni, meg kárt sem semmiben. Azt aláírom ha forgalmas közúton, vagy parkolóban gyakorol az ember, de még egy ilyen úton is belekötnének... Sajnos jogosítvány az álom marad, amíg nem megyek el dolgozni, mert a szüleim nem tudják fizetni.

2013. ápr. 21. 15:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Magának a motornak a kezelését, váltást, kanyarodást, mikor mit csinálj vele, ezeket megtanulod forgalom nélkül is szerintem. A vánszorgás pedig picit túlzás, meg van ott a 80-as tempó is. :) Nem most kezdtem el, csak azért tettem fel a kérdést, hogy ha esetleg rendőr jönne, mire számíthatok. A környékünkön pedig nincs gyakorlópálya, legalábbis nálunk. Szolnokon biztosan van, de oda hogy jut fel az ember. Ha egyáltalán megengednék. Bár, kétlem, hogy csak úgy oda adnak egy gyakorlópályát, hogy: Nesze! Gyakorolj!
2013. ápr. 23. 11:15
 12/13 anonim válasza:
ilyen helyen nyugodtan lehet motorozni. ha meg látsz VÉLETLENÜL egy rendőrt akkor leszállsz letéped a gyertyapipát vagy a trafóról az egyik vezetéket :D És ha bizonygatja hogy látott, akkor letagadod :D de ha jófej a rendőr akkor valld be úgysem büntet meg :) és ha meled a henger akkor még a kertben otthon motoroztál és onnan toltad idáig, mert viszed a szerelőhöz :D inditsa be :D ha nincs rajta nyergyapipa vagy a trafón nincs egy vezeték rajta akkor ugysem indul be :DD
2013. máj. 1. 21:39
 13/13 Neo80 válasza:
Üdv Vegyél egY 300 wattos motort, nem egy erőgép, de biciklinek minösül, kresz szerint ötvennel mehetsz vele. bicikli és mellékuton, sisakkal, és fenyvisszaverő mellényben, adásvételivel. Lehet már egész olcson venni
2014. dec. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!