Miért vannak akik ha beérnek engem, is tartják a sebességüket, szorosan hozzám?
Ha kikanyarodok egy főútra, és beérnek engem, mert még lassan megyek, nem 1mp alatt 50-nel, Ők akkor is nem vennék el a lábukat a gázról, és jönnek szorosan 1-2 méterre mögöttem.
Nem kanyarodok ki bárki elé csak úgy, hogy baleset legyen, hanem csak kifordulok, beérnek pár mp alatt, és mintha nem is lennék ott, ki se mentem volna eléjük ugyan azzal a sebességgel jönnek mögöttem.
Elém ha kijön valaki, lassítok, hogy ne menjek a nyakára.
Mások miért teszik ezt?
1.9-es bmw??? :D:D:D az meg milyen???
linket kérek!
amúgy 2500 még egy lagymatag dízelnek se sok, de talán még egy motoros roller is kibírja :D
09:40 vagyok
Van egyébként 1.9-es BMW XD (nekem is olyan van)
M43B19-es motor. Rakták E36 compactba, E46 touringba meg asszem még valamelyik E46-ba és a régebbi Z3-asba.
11-es
A motoros roller 8000-et pörög :D 2T rulez
No, hát egyször én is hirtelenjébön kivágódtam egy ótó eléje. No, az mög jött mögöttöm. Nanem öttöm mög, ez olyasféle szólás, no.
Jöttön jött mögöttöm. Gondótam, meglöckéztötöm. Odacsaptam az ostorral, hogy gyííte! No de, a Tóninak hasmenése vót! A jószág nöm ám az iramot fogta szaporábbra. Hanem a déligyömőcs gyártást. Csúszkáltak is az ótók mindenfele mögöttöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!