Használjátok az autótokban a középső tükröt? Van egy ismerősöm, aki nem használja, hanem inkáb el is fordítja, hogy ne lásson benne semmit, mert szerinte idegesítő és felesleges.
Szia!
Én gyakran használom azt is, főleg sávváltásnál és tolatásnál. meg akkor ha hangosam hallgatom a zenét, akkor mind3 tükröt folyamatosan pásztázom,(zene nélkül is pásztázom őket, de olyankor még jobban) hogy jönn-e mögöttem mentő/tűzoltó/rendőr. tolastnál/parkolásnál, csak akkor fordulok hátra, ha nem vagyok biztos 110% h beférek a másik 2 kocsi közé pl.
A férjem viszont nem használja, neki ugy disznek van ott :D. Buszsöför. Hiába nézi a belső tükröt pl tolatásnál, sokat nem lát benne...busz elött meg teherautozott, ott is csak azért nézte max h meg van-e még...:) szóval ő megszokta h ugy mond "nincs" középső tükör.:)
üdv 22N
Nem használom, mert legtöbbet kamiont vezetek, abban meg nincs.
Más: a profi tükörből tolat, ez nem kérdés. Nevetséges, aki forgolódik, hátra bámulva manőverezik, az ülések között hátrafordul, legfeljebb a tanulóvezetők csinálják, gyakorlott ember tükörből tolat. De van egy kézzelfogható előnye is a tükörből tolatásnak: megmarad a látómező előre is, bármi történik elől, észreveszi a vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!