Kedves járművel közlekedők! Miért annyira bosszant, hogy megkell állni pár mp-re?
Sokszor van, nem csak velem, ha én vezetek, de ismerőseimmel is. Ha akadályozol valakit abban, hogy ugyan olyan tempóval menjen(55-60km/h) akkor kikerűlnek, megelőznek. DE! Ha, megkell állniuk miattad állóra, akkor rád dudálnak.
1példa. Kanyarodtam balra főútról főútra, és átsétált a kereszteződésben előttem egy gyalogos. Ha nem sétál lassan át, hanem meglátja, hogy jövök, és Nem visszalép az autó feléről, akkor simán még begurulok. De ott bizonytalankodott, és megálltam, hogy nehogy elindulok, és elém lép mégis gyorsan. A szembejövő mellém/mögém ért, megállt, és rámdudált rendesen.
Most én nem szemétségből álltam be a sávjába, hanem megkellett állnom. És 3-4 mp volt mire kijöttem az útjából és eltudott indulni.
Most ez miért idegesít valakit?
Nem lehettem volna a sávjába, de én is akkor láttam a gyalogost, kijönni a szembeálló teherautó mögé bemenni, amikor már átkanyarodtam a sávjába...
Most miért kell egyből dudálni azért a ki****ett 5-6 mpért?
Ez hiányzik az életükből? Most 5-6mpet elvettem az életükből?
És ha busszal/metróval járnának ezek az emberek? Ott agyvérzést kapna, mert lekési a buszt, és állhat 10-20 PERCET a megállóba?
Nem vagyok ideges emiatt, csak szeretném megérteni, hogy miért kell egyből a dudát nyomni(NÉMELY, nem minden!) közlekedőnek.
Aki nem tesz ilyet, és türelmes, és olvassa kérdésem, annak köszönöm megértését!
Érdekes felvetés..
Az okot nem a forgalomban,esetleges elkésésben kell keresni.
Egyszerűen arról van szó,hogy az emberek többsége "átszellemül",miután volán mögé ül.
Megfigyelhető,hogy az otthon halkszavú kisegerekből lesz a legagresszívabb állat a közutakon,akik a "na majd én most megmutatom ki is vagyok"-alapon anyáznak,dudálnak ha kell ha nem.
Egyébként énis egyből "prostitúcióra kényszerítem"az általam indokolatlannak vélt forgalmi helyzetek résztvevőinek édesanyját.
Hogy miért?Mert jólesik xD
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..
Érdekes,hogy mindig más forgalmi szituációba helyezed magadat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!