Okoztál már közlekedési balesetet?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 13:23
3/9 anonim válasza:
ált.iskolás koromban elütöttem egy nénit biciklivel.szerencsére sérülés nem lett csak utána nem bicajozhattam egész nyáron.
5/9 anonim válasza:
Énmég nem szerencsére.Viszont brátnőm gyalog elütött egy bringást:DKomolyan mondom..ment az úton és nekiment a biciklisnek XD
6/9 anonim válasza:
Kerékpárral elesés közúti baleset?:) Végül is olyan mintha kocsival térnél le az útról, aztán azt törnéd össze..
Azon kívül még nem.
7/9 anonim válasza:
Jöttem le lejtőn birngával mellette panelház 11 éves kölyök rohant a panel mögött én meg jöttem bele 30-cal,ahogy kell,és úgy összedurrantunk,hogy a gyereken megmaradt a gumi nyoma.Azt mondta a gyerek apja,meg nem vok hibás de két hónapig nem mertem bringára ülni utána.Szerencsére nem tört el semmije,de tele volt sebbel a gyerek. :-S
8/9 anonim válasza:
2szer megállt a HÉV miattam a bringával árokba estem kerékbe 8-ast raktam vele :D
9/9 Ck válasza:
Igen, ma. Pirosnál kiszálltam, a kocsi hátsó ülésről a járdasziget mellett, s jött a biciklis. Most bőgök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!