Ha előre látni hogy baleset lesz, és nincs menekvés, akkor lehet valamit csinálni, hogy ne törjön össze mindenem?
Nem tudom, hogy közúton mi amit lehet tenni, de autós videókban láttam, hogy a rallys pörgött az autóval, és elengedte a kormányt, és a karját magához szorította.
Gondolom, hogy ne törje el a karját a csapódásoktól, és ne üsse bele a semmibe.
Most közúton ha látom, hogy itt baleset lesz, akkor mit lehet tenni? Vagy teljesen mindegy?
Gondoltam arra, hogy ha frontális lesz, akkor kinyújtom a karom, és hátra dőlök, és erősen szorítom a kormányt, akkor lehet, hogy a testem nem kap akkora erőt.
De gondolom úgyse tudok sok mindent tenni sokszoros G erő ellen nem?
Az ülésedet is pont ezért kell úgy beállítani, hogy ne tudd kinyújtani a karod/lábad. Inkább törjön el egy végtag, minthogy átadd a válladra/csípődre az energiát.
Ha modern autóban ülsz, akkor markold erősen a kormányt, hogy a kezed ne csapódjon mindenfelé, a pirotechnikai övfeszítő majd gondoskodik a testedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!