Az igaz, ha tényleg baleset helyzet van, nincs ideje senkinek dudálgatni?
Spanommal mentem múltkor hozzájuk, és kocsival mentünk, jön a nagy sor főúton, körbe néz, elkezd gyorsan kifordulni, megyünk, beérnek mögöttünk, az autók, és egyből dudált az illető, hogy lassan megyünk, meg tényleg szűkösen fordult ki a haverom.
Rászóltam, hogy ne csináljon ilyeneket, mert baleset veszélyes. Erre: "Baleset, hol? Belénk jöttek? Nem... Akkor miről beszélnük?" mondom erre, hogy talán ránk dudáltak keményen, az nem véletlen volt...
Arra mondta, hogy "Ha tényleg baleset helyzet lett volna a akkor nem dudálnak ránk, hanem egyszerűen belénk jönnek... Tudod, amikor baleset helyzet van, az embernek nincs ideje dudálgatni, hanem cselekedni kell, kormányozni, fékezni, gyorsítani... Majd akkor lesz baleset helyzet, ha nem lesz idejük a kormányhoz nyúlni..."
Ezen megdöbbentem. Még ilyet nem hallottam senkitől aki vzetett volna.
Igaza lenne a haveromnak?
Ez inkább a paraszt sofőrök önigazolása, már meg ne haragudj.
Az igaz, hogy valódi veszélyhelyzetben nincs idő dudálni, de amin sikerült elkerülni a karambolt a legtöbb ember rányom a dudára, hogy jelezze a baromnak, hogy hülye.
Magyarra fordítva:
Ha valaki kivág elém úgy, hogy satufékeznem kell / félre kell rántanom a kormányt nyilván nem a manőver közben dudálok, hanem utána!
A haverod meg tipikusan az a csávó, hogy kivág valaki elé de ő lenne a legjobban felháborodva, ha hátulról telibe kapná egy platós IFA.
"Magyarra fordítva:
Ha valaki kivág elém úgy, hogy satufékeznem kell / félre kell rántanom a kormányt nyilván nem a manőver közben dudálok"
Ezzel meg is válaszoltad a kérdést, a többi már csak okoskodás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!