Az igaz, ha tényleg baleset helyzet van, nincs ideje senkinek dudálgatni?
Spanommal mentem múltkor hozzájuk, és kocsival mentünk, jön a nagy sor főúton, körbe néz, elkezd gyorsan kifordulni, megyünk, beérnek mögöttünk, az autók, és egyből dudált az illető, hogy lassan megyünk, meg tényleg szűkösen fordult ki a haverom.
Rászóltam, hogy ne csináljon ilyeneket, mert baleset veszélyes. Erre: "Baleset, hol? Belénk jöttek? Nem... Akkor miről beszélnük?" mondom erre, hogy talán ránk dudáltak keményen, az nem véletlen volt...
Arra mondta, hogy "Ha tényleg baleset helyzet lett volna a akkor nem dudálnak ránk, hanem egyszerűen belénk jönnek... Tudod, amikor baleset helyzet van, az embernek nincs ideje dudálgatni, hanem cselekedni kell, kormányozni, fékezni, gyorsítani... Majd akkor lesz baleset helyzet, ha nem lesz idejük a kormányhoz nyúlni..."
Ezen megdöbbentem. Még ilyet nem hallottam senkitől aki vzetett volna.
Igaza lenne a haveromnak?
Ez sajnos így van.
Én mikor majdnem elütöttem egy főúton átfutó gyalogost, azonnal beleálltam a fékbe, és ráhúztam a mellettem lassító kocsira a kormányt, mivel 4 sávos volt, é mentem jobb szélen, ő előttem ment kicsitvel, de kb 60-nal mentem mikor holttérből kifutott, és pont elfértem a mellettem lévő kocsi és a gyalogos között, sehol nem lett volna időm dudálni és eszembe sem jutott.
Akkor lett volna gáz ha nincs ABS mert hiába tekertem volna a kormányt elcsaptam volna egyenesen.
VOlt amikor dudáltam valakire, de csak hogy vegye észre magát az illető, pl szépen lassan húzta rám a kormányt egy nő, észre sem vett holttérből, rádudáltam kétszer, visszhúzta egyből, aztán inkáűbb nyomtam egy padlót és húztam a közeléből.
Én végig dudáltam mikor az előttem lévő hatökör nekemtolatott :D Mást nem is tudtam volna csinálni mert mögöttem is álltak. De az adott szituban sem igaz a dolog mert ha valaki előtt bevág és az nagyot fékez ,közben tud dudálni is mielőtt belécsattan. Én konkrétan mindig dudálok ha egy ilyen majom kijön elém főútra és ahelyett hogy nyomná neki, szépen komótosan 1 perc alatt gyorsul fel 90re!
Mert oké ,jöjjön ki elém de akkor nyomja azt a rohadt gázpedált tövig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!