Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Elönyös kirakni a tanulómatric...

Elönyös kirakni a tanulómatricát? Ajánljátok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem mert lenéznek az utakon....
2009. szept. 15. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Le fognak dudálni.
2009. szept. 15. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok éve van már jogosítványom, és sokat is vezetek. Nemrég egy olyan autóval kellett mennem, amin volt ilyen matrica.

Teljesen ritmustalanná vált körülöttem a forgalom. Voltak akik mindenáron maguk mögött akartak tudni, és olyanok is, akik mindenáron elsőbbséget akartak adni olyan helyen, ahol egyébként nekik lett volna.

Egyszóval, én nem ajánlom.

2009. szept. 15. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
én sem. Felesleges elcsúfítani az autót. De ha ki szeretnéd tenni akkor csakis az autód aljára:)
2009. szept. 15. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:

plusz soha nem rázódik bele az ember, ha látják h kezdő tanuló, előzékenyek.

nekem egy hónapja van jogsim, de sokkal jobb hogy nem tanulókén bánnak velem.

2009. szept. 15. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Két hete van kocsim, én sem raktam ki éppen ezért. Szóval inkább azért dudáljanak rám, mert nem merek bevágni egy kanyarban egy kamion elé, mintsem azért, mert egy matrica van a kocsim hátulján.
2009. szept. 15. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se rakd ki.Nagyon csúnya ráadásul lenéznek az autósok és fölösleges.Én is csak a kocsim aljára raknám ki!!Amúgy ritka az ilyen nagy egyetértés ezen az oldalon!!!:)Úgyhogy szerintem fogadd meg!!!
2009. szept. 15. 23:45
 8/9 anonim válasza:
Nem érdemes. Én speciel nem is értem, hogy miért rakja ki valaki. Ha valaki még tanuló akkor üljön mellette az oktató, akkor nincs felelőssége. Ha meg van a jogsi, a T matrica miatt nem kap kedvezőbb elbírálást egy balesetnél. Ráadásul ha kirakod kialakul az a hamis kép, hogy nem baj ha többet bakizol vezetés közben, a többiek majd kikerülnek. Ez mondjuk jó esetben így is van de erre nem szabad játszani.
2009. szept. 16. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha van jogsid, nem vagy tanuló!!!
2009. szept. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!