Nektek milyen volt a tanulo autotok? Milyen autoval tanultatok meg vezetni?
Ford Fiesta 1.4 benzin.
Direkt ilyen kicsi benzinest választottam, mert aki dizelen tanul meg vezetni, az utána benzinessel el sem tud indulni.
Egy Toyota Yarison tanultam. Diesel volt és tanúsíthatom, lazán ment utána a vezetés az itthoni benzines autónkon is, nem volt probléma az átállás egyáltalán. :)
Ami gondot okozott az a parkolás. Most ha választhatnék nagyobb autót választanék, hogy ezt is megtanuljam ott, biztos kezek alatt, mert így baromira nehéz még mindig kisebb helyekre beparkolni a nagy családi autónkkal. Kísérletezni meg nem szívesen kísérletezek éles helyzetekben.
Szia!
Amig a jogsit csináltam egy diesel-es Toyota Yarison tanultam, jó kis kocsi volt, szerettem.:) jogsi után pedig felváltva vezetem(gyakoroltam) párom diesel-es Suzuki SX4 -esét ill apu benzines Kia Rio-ját. :)/Eleinte voltak gondok az indulásokkal és sokszor le is fulladtam, de egy kis idő és gyakorlás után már nem okozott különösebb gondot.:)/
Jelenleg pedig 3.éve egy benzines 1.6os Opel Vectrával gyüjtöm a rutint meg a kilométereket a 'lábamba' :)
üdv 22N
Mercedes-Benz C200 CDI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!